Lucian Bode: ”2020, anul autostrăzii Sibiu-Pitești!”În prima zi a stării de alertă, membrii Guvernului, în frunte cu premierul Ludovic Orban, au ieșit pe teren. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vicepremierul Raluca Turcan și premierul Ludovic Orban au vizitat șantierul autostrăzii Sibiu-Piteşti, secțiunea 1. Cu această ocazie, Lucian Bode a făcut și o precizare optimistă.

LUCIAN BODE, ministrul Transporturilor „Anul 2020 va fi anul autostrăzii Sibiu-Piteşti. După ce, iată, am reuşit să începem lucrările la tronsonul 1, Sibiu-Boiţa. Luni, am semnat contractul de proiectare şi execuţie pe secţiunea 5, Curtea de Argeş-Piteşti. La sfârşitul acestei luni, maxim 20 de zile, cred că vom fi în măsură să anunţăm câştigătorul şi, fără contestaţii, să semnăm contractul, până la sfârşitul lunii iunie, şi pentru tronsonul 4, Tigveni-Curtea de Argeş. Aşadar, din acest punct de vedere, suntem în linie dreaptă. După ani şi ani de aşteptări, iată, am început lucrările.” 

Ministrul Lucian Bode a afirmat că autorităţile au la dispoziţie fondurile necesare pentru continuarea lucrărilor în infrastructura de transport.

LUCIAN BODE, ministrul Transporturilor „Şi din punct de vedere al finanţării lucrărilor stăm foarte bine. Avem 6,4 miliarde de lei alocaţi prin bugetul de stat pentru 2020, titlul 58, fonduri europene, aşadar nu avem nicio problemă să finanţăm toate loturile de autostradă aflate în execuţie în acest moment. Vorbesc de 164 de kilometri de autostradă şi drumuri expres.”

Ministrul Transporturilor a mai declarat că se poartă discuţii cu o instituţie financiară care şi-a exprimat deschiderea pentru acordarea unui împrumut-punte pentru a finanţa tronsoanele 1, 4 şi 5 din autostrada Sibiu-Piteşti. Aceste discuții au fost motivate de faptul că împrumutul punte va lua presiunea de pe bugetul de stat.Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook