Magia zăpezii, la Stâna de Vale, în județul Bihor



Dacă pe pârtiile din alte stațiuni sunt înregistrate valuri de accidente, la Stâna de Vale, în județul Bihor, condițiile de pe pârtii permit desfășurarea în condiții de siguranță a sporturilor de iarnă. Mai mult, dacă, în alte zone montane, zăpada se topește treptat, afectând, astfel, pârtiile, la Stâna de Vale, stațiune recunoscută pentru menținerea stratului de zăpadă o perioada lungă din an, schiatul și săniușul se desfășoară ca-n miezul iernii. La plăcerea sporturilor de iarnă se adaugă ofertele speciale de cazare și masă, așa că nu e de mirare faptul că stațiunea din Masivul Vlădeasa atrage din ce în ce mai mulți turiști din țară, dar și din străinătate. În momentul de față gradul de ocupare este de 95%.

RADU NĂSTASE, director hotel „Pe lângă camere avem și restaurantul, unde se pot servi mâncăruri tradiționale. Avem 2 pârtii de schi, avem și vile. Sunt 7 vile care se pot închiria pentru familii, dar și pentru grupuri. În această perioadă avem ofertă specială de duminică până joi. O cameră dublă cu 230 de lei cu mic dejun inclus, iar pe perioada de weekend, de vineri până duminică, este 290, cu mic dejun inclus.” 

VOX „E un loc prielnic, avem trupă ca lumea.” 

VOX „Pârtiile sunt destul de ușoare, nu au gheață, merge foarte bine.” 

Noutățile puse la dispoziția turiștilor, precum noile pârtii de schi, instalația de teleschi, Parcul de Aventură „Happy Land” cu pistele de tubing și chiar noul restaurant de la baza domeniului schiabil, fac din Stâna de Vale un loc în care turiștii revin, de fiecare dată, cu plăcere.

VOX  „Am ales-o pentru că este o stațiune veche, o cunoșteam din copilărie și o regăsesc mai frumoasă acum. Ne bucurăm că deja ne apropiem de Occident.”

VOX „La schi am venit, la sanie, la tubing. E frumos că e zăpadă și aer curat.” 

Stâna de Vale este și locul de basm îna care copiii se bucură de aerul curat de munte, dar și de toate posibilitățile de distracție pentru vârsta lor.

VOX „Frumos, acum am ajuns.”

VOX „Mă dau cu schiurile. Cu snowmobilul m-am dat astăzi.” 

VOX „Ne distrăm, e bine. Până acum ne-am dat pe tubing, cu sania, am schiat.” 

În stațiunea bihoreană, sunt aplicate măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului, conform recomandărilor autorităților sanitare, pentru siguranța turiștilor.



Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook