Mașina unui jurnalist din Timișoara, incendiată intențional



Răzbunare în stil mafiot, la Timişoara! Maşina jurnalistului Dragoș Boța, editor șef al PRESSALERT.ro a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pompierii chemaţi de un vecin să stingă focul au constatat că geamul din partea dreaptă, spate, a autoturismului a fost spart, iar interiorul maşinii a ars complet. Potrivit pompierilor, cel mai probabil incendiul a fost provocat. Jurnalistul susține că investigațiile sale au deranjat grupările criminale din Timișoara, un oraș despre care presa scrie că a devenit Sicilia României, prin complicitatea dintre clanurile mafiote și autorități.

DRAGOŞ BOȚA, jurnalist "Fără doar și poate, e un avertisment de tip mafiot și sunt convins că are legătură cu investigațiile pe care le am publicat de-a lungul timpului . Am scris foarte mult despre legăturile lumii interlope din Timişoara cu oameni politici, cu afaceri ilegale în Primăria Timișoara, care nu au fost investigate însă și de DNA, afaceri dubioase cu patrimoniul orașului Tmișoara. Au deranjat anumite grupuri de interese."

Mașina incendiată era parcată la un metru de țeava de gaze care alimentează blocurile din apropiere. Din fericire, pompierii au intervenit la timp și flăcările nu au apucat să se extindă la țeava de gaze. În timpul incendiului, un alt autoturism, parcat în apropiere, a fost afectat de căldura degajată de flăcări. În ciuda faptului că este convins că la mijloc este o mână criminală, Dragoș Boța spune că nu se lasă intimidat și va continua să scrie despre afacerile clanurilor mafiote din oraşul de pe Bega.

DRAGOŞ BOȚA, jurnalist "În Timișoara, sunt dosare importante cu chestiuni grave care zac de luni de zile în nelucrare. Vorbesc de complicități, înseamnă legături între lumea interlopă și reprezentanţii autorității statului."

Anchetatorii încearcă, acum, să dea de urma celui care a incendiat autoturismul jurnalistului.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook