Mașini de peste șase milioane de euro, pentru M.A.I.Mașini de peste șase milioane de euro, pentru M.A.I.! Potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, Ministerul Afacerilor Interne a atribuit Renault Commercial Roumanie acorduri cadru de furnizare de autovehicule în valoare de circa șase milioane două sute de mii de euro, fără TVA. Autovehiculele urmează a fi livrate pentru Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, din cadrul ministerului. Acordurile cadru vizează furnizarea de autovehicule cu dotări specifice, autoutilitare, autoturisme, autobuze şi motociclete. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Contractul a fost acordat prin licitaţie electronică şi nu va putea fi subcontractat. Achiziții anterioare consistente de autovehicule pentru M.A.I. au mai fost făcute în 2015, când Porsche România a onorat un contract în valoare de circa șaisprezece milioane șapte sute de mii de lei fără TVA, pentru 400 de autoturisme Volkswagen Polo. Următorea achiziție a fost anul trecut, când aceeași companie auto a încheiat un contract în valoare de unsprezece milioane șapte sute de mii de lei fără TVA, pentru livrarea a 222 de mașini. Achizițiile au venit după celebra ”Afacere Logan”, prin care Poliţia Română a cumpărat autoturismul fabricat la Mioveni cu aproape 78.000 de euro. Prețul astronomic nu era justificat de dotările standard și nici de cele speciale, precum girofarur sau etilotest.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook