Măsurile Guvernului



Guvernul a luat, joi, câteva decizii importante! Astfel, perioada în care firmele nu vor fi amendate pentru neintroducerea facturilor în sistemul electronic RO e-Factura a fost extinsă până la 31 mai. Conform premierului Marcel Ciolacu, este o decizie corectă și necesară, pentru a oferi un răgaz companiilor, în timp ce în sistem sunt aplicate update-uri esențiale. Tot joi, Executivul a aprobat prelungirea cu încă trei luni a perioadei de plafonare a prețurilor RCA, până la 30 iunie 2024. Măsura este un răspuns la îngrijorările privind creșterea excesivă a prețurilor. Cu toate acestea, atât transportatorii, cât și asigurătorii, și-au exprimat preocuparea cu privire la impactul pe termen lung al acestei decizii, menționând riscurile legate de creșterea costurilor și dezechilibrele din piață. Potrivit premierului, în ședința de guvern a fost discutată și problema programului magazinelor la sfârșit de săptămână. Feedback-ul din societate arată că închiderea unităților comerciale în weekend nu mai este oportună, a precizat Ciolacu, menționând că situația actuală nu se compară cu cea din pandemie și sugerând că este momentul să fie adoptate alte măsuri. Șeful Guvernului a mai declarat că a fost pus în discuție și domeniul sănătății, menționând reorganizarea mai multor programe naționale, pentru a îmbunătăți serviciile medicale oferite românilor. Un exemplu ar fi Programul național de screening pentru boli cronice.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook