Maternitatea din Beiuș, închisă din cauza focarului de coronavirusSecția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal „Episcop Nicolae Popovici” din Beiuș, închisă temporar din cauza unui focar de COVID-19! Managerul interimar al unității sanitare din Beiuș, Monica Virginia Teaha, a anunțat că a fost luată decizia închiderii temporare a secției din cauză că paisprezece membri ai personalului medical și auxiliar au confirmați cu SARS CoV-2. Este vorba de angajați asimptomatici, motiv pentru care, până joi, când au sosit rezultatele testelor, nimeni nu a bănuit gravitatea situației.

MONICA VIRGINIA TEAHA, manager interimar, Spitalul Municipal Beiuș „Țin să menționez că toate cele 14 cazuri sunt asimptomatice, deci nu prezintă simptomatologie pentru COVID-19, iar secția a fost închisă pentru a putea face decontaminarea atât decontaminarea aeromicroflorei cât și decontaminarea suprafețelor.” 

Potrivit managerului spitalului din Beiuș, cazurile au fost preluate de D.S.P., pentru evaluare. Secția de Obstetrică-Ginecologie va sta închisă 14 zile, timp în care și persoanele care au intrat în contact cu cele infectate cu SARS CoV-2 vor sta în izolare la domiciliu.

MONICA VIRGINIA TEAHA, manager interimar, Spitalul Municipal Beiuș „Am anunțat conducerea Spitalului Județean Oradea și conducerea Serviciului de Ambulanță. Toate cazurile care constituie o urgență vor fi trimise, vor fi direcționate spre Maternitatea Oradea.” 

În ceea ce privește situația pacienților bolnavi de COVID-19, aceștia vor fi direcționați către unitatea sanitară din Oradea.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook