Maternitatea Spitalului Universitar, dotată cu aparatură medicală oferită de Organizația Salvați Copiii RomâniaDar de sărbători, pentru o maternitate din București! Organizația Salvați Copiii România a dotat Maternitatea Spitalului Universitar de Urgență București cu un incubator de transport, un ventilator de transport, un electrocardiograf-ECG și două monitoare de funcții vitale. Aici ajung, prin transfer, atât nou-născuți cu patologii severe, cât și gravide cu patologii complexe asociate sarcinii. Potrivit comunicatului Organizației Salvați Copiii România, este vorba de a patra acțiune de dotare în beneficiul Secției de Neonatologie a Spitalului Universitar, iar valoarea aparaturii se ridică la circa 37.000 euro. În această secție s-au născut, anul acesta, circa 2.100 de copilași, peste 260 fiind nașteri înainte de termen. Dotarea maternităților din România reprezintă o prioritate națională și ar trebui definită ca atare în orice program de guvernare, spune Gabriela Alexandrescu, președinte executiv al Organizației Salvați Copiii România. Pentru a putea primi și trata cazurile grave de prematuri și nou-născuți cu patologii complexe, medicii au nevoie de completarea dotărilor existente. În acest sens, companiile plătitoare de impozit pe profit pot direcționa către organizație maximum 20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri. De asemenea, întreprinderile mici și mijlocii pot sponsoriza cu o sumă care să nu depășească 20% din impozitul pe venit. Plățile trebuie făcute până la 31 decembrie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook