Medicul pneumolog Flavia Groșan, reacție pe Facebook



Demonizată de unii și lăudată de alții, medicul pneumolog din Oradea, Flavia Groșan, trage o concluzie a disputelor aprinse din aceste zile. Ea notează pe pagina sa de Facebook, cităm: „Acum o oră am terminat consulturile. Nu am avut timp să-mi văd minunatele apariţii publice. Am înțeles că cineva îmi solicită studii clinice asupra schemei mele minune? Prieteni, vorbim să ne aflam în treabă. Eu cu asistenta mea avem timp de studii clinice? Pacientul acum are febră, tușește, saturație scăzută. Acum. El nu stă după studiile mele clinice. Ce ar fi să mă lăsaţi în pace să fac ce ştiu eu mai bine. Să vindec oameni. Faceți-o dumneavoastră mai bine ca mine şi o să mă înclin în fata rezultatelor”, am încheiat citatul. Declarațiile recente ale medicului din Oradea privind protocolul aplicat în spitale pentru bolnavii de COVID-19 au pus pe jar lumea medicală și au atras atenția populației. Unii medicii au criticat faptul că Flavia Groșan a afirmat că în spitale se fac greșeli mari, respectiv că oxigenul în surplus administrat pacienților face mai mult rău decât bine și i-ar fi sfătuit pe bolnavi să stea acasă, chiar dacă au saturația de oxigen de 80%. Ea a precizat că a vindecat peste o mie de bolnavi fără a-i interna. Groșan a explicat că i s-a părut extrem de dur tratamentul aplicat în spitale și că a găsit o variantă foarte ieftină, cu medicamente din nomenclatorul Ministerului Sănătății. În urma declarațiilor, doctorița cu peste 20 de ani experiență în pneumologie a fost invitată să se prezinte, luni, la Comisia de Etică a Colegiului Medicilor. Comisia de Etică nu dispune sancțiuni, dar, dacă medicul din Oradea va continua să deranjeze cu declarații precum cele menționate anterior, riscă să ajungă la Comisia Disciplinară, care îi poate suspenda dreptul de liberă practică.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook