Mihai Fifor și Răzvan Cuc, citați la D.N.A. în dosarul șpăgilor pentru PSD Arad



Fostul ministru de Interne, Mihai Fifor, și fostul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, în vizorul D.N.A.! Ei au fost citaţi de procurorii anticorupţie de la Timişoara în calitate de martori, în dosarul șpăgilor încasate la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timişoara şi al banilor care ajungeau la PSD Arad. La ieşirea de la audieri, Mihai Fifor a declarat că a respectat legea întotdeauna. El a precizat că a răspuns pozitiv citației, pentru că nu are nimic de ascuns și că nu are cunoștință de ce s-a întâmplat la dosar, fiind un om corect. La rândul său, Răzvan Cuc a declarat, după o oră de audieri, că nu are nicio legătură cu situaţia prezentată în dosarul şpăgilor către PSD Arad şi că, cel mai probabil, cineva s-a folosit de numele lui şi de funcţia pe care o avea în acel moment. Tot astăzi, au răspuns întrebărilor procurorilor anticorupţie Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin, al cărei nume a apărut în discuțiile interceptate în dosar, şi fostul consilier al lui Mihai Fifor, Emilian Pintea care s-a prevalat de dreptul la tăcere, în faţa procurorilor. Potrivit D.N.A., persoanele cu funcții de conducere în cadrul Direcției Regionale de Drumuri Timișoara Timişoara ofereau protecție controlorilor de trafic contra unor sume de bani. Totodată, șefii din cadrul D.R.D.P. Timișoara sau din alte instituții locale sau regionale, susținuți în funcții de PSD, ar fi avut obligația de a plăti o taxă lunară la casieria organizației județene de partid, cuantumul taxei raportându-se la funcția deținută.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook