Ministrul Apelor și Pădurilor, în vizită la BihorVizită a ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, în județul Bihor! Mai întâi, a inspectat lucrările și stadiul consolidării malului stâng al râului Crișul Repede din centrul Oradiei. Una dintre etapele cele mai importante ale amenajării Crișului Repede în Oradea, lucrarea de aproape 250 de milioane de lei, începută în anul 2000, a fost încheiată de constructor cu două luni în avans fată de termenul fixat, care era 1 decembrie 2018. Lucrarea a fost executată în scopul protejării împotriva inundațiilor, dar și pentru amenajarea unei promenade pentru pietoni și bicicliști. Cu ocazia vizitei, Ioan Denes a promis noi fonduri pentru șantierele Administrației Bazinale de Ape Crişuri.

IOAN DENEŞ, Ministrul apelor şi pădurilor ”În județul Bihor, Ministerul Apelor și Pădurilor desfășurăm o serie de lucrări, prin care asigurăm securitatea și siguranță muncii oamenilor în situații de calamități și fenomene meteo necontrolate.”

În județul Bihor, Ministerul Apelor și Pădurilor derulează 18 proiecte. Ministrul Ioan Deneș, însoțit de autoritățile bihorene, a plecat, apoi, în județ, pentru a vedea pe ce sunt cheltuiți banii destinați consolidării naturale a unor obiective, printre care și barajul Leșu. Acumularea de la Leșu a fost golită în urmă cu trei ani, însă, reabilitarea barajului întârzie să pornească, această zonă turistică a Bihorului fiind, astfel, văduvită de atrăgătoarea întindere de apă de odinioară.

IOAN DENEŞ, ministrul Apelor şi Pădurilor  ”Prima lucrare care se derulează pe fonduri europene este punerea în siguranță a barajului de la Leșu, 34 milioane, prin credite de angajament. Am alocat, deja, 4,7 milioane.”

IOAN MOISĂ, director, Dezvoltare - Investiții “Din 2009, ne străduim să obținem finanțare. În 2011 am făcut toate formele, nu am reușit, în sfârșit, am reușit și cu actuala conducere a ministerului, am reușit să schimbăm, începem execuția. Astăzi, am o satisfacție că munca de 10 ani a dat roade. Este vorba de punerea în siguranță a barajului, muncitorii curăță, etc. Acolo, jos, trebuie curățit și refăcută grinda. Barajul este din '74. A fost făcut prin surse proprii. Barajul trebuia să fie refăcut din 5 în 5 ani, dar, nici vorba de așa ceva. Abia acum se demarează refacerea lui.”

Echipa ministerială și cea formată din oficialii bihoreni au vizitat și alte două șantiere, cel pentru regularizarea Văii Meziadului în comuna Remetea și cel pentru regularizarea Văii Nimăiesti, la Beiuș.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook