Ministrul Educației spune că, luni, manualele de clasa a V-a vor ajunge în școliManualele de clasa a V-a vor ajunge, luni, în şcoli! Cel puțin așa a declarat ministrul Educaţiei, Liviu Pop, sâmbătă, la Iaşi, după ce a vizitat o şcoală din localitatea Păun. Șeful Educației a precizat că editurile care nu au făcut livrările vor fi sancţionate cu 0,5 la sută din valoarea contractului, pentru fiecare zi de întârziere. El a mai spus că toate inspectoratele şcolare din ţară se ocupă de distribuirea manualelor care ar fi trebvuit să ajungă în posesia elevilor de-a cincea până în 17 noiembrie. În timpul vizitei, Pop a mai spus că, aşa cum Dumnezeu a făcut lumea în șase zile, aşa are şi el timp în următorii şase ani să facă şcoli noi. Ministrul Educației a vizitat o școală construită de la zero şi inaugurată abia în cursul acestei săptămâni. Construcția a costat peste 800.000 de lei, finanțarea fiind aprobată în 2006. Liviu Pop a mai menționat că nu s-a răzgâdit în privinţa introducerii manualului unic. "Nu o să mă răzgândesc niciodată cu lucrurile bune pe care le-am pus în programul de guvernare" a punctat ministrul.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook