Ministrul Finanţelor anunţă controale la Primăria CapitaleiRăzboi între Ministerul Finanțelor și Primăria Capitalei! Florin Cîțu, șeful de la Finanțe, a anunțat că va dispune o inspecție economico-financiară la Primăria Municipiului București, precum și la companiile municipale aflate în subordine.
Ministrul de Finanţe a afirmat că nu este în regulă ca la companiile municipale din subordinea Primăriei Capitalei să fie acordat 87% din buget pentru salarii.

FLORIN CÎȚU, ministrul Finanțelor Publice

"Am aflat că nu s-a mai făcut un control, ceea ce este foarte ciudat, la Primăria Capitalei, de 10 ani de zile. Nu știm cum au fost cheltuiți acei bani, unde s-au dus acei bani, dacă acei bani au fost sifonați."

Ministrul Finanțelor susține că principalul motiv pentru care a dispus un control financiar la Primăria Capitalei este un împrumut uriaș care i se pare suspect.

FLORIN CÎȚU, ministrul Finanțelor Publice
"Anul trecut, deși subvenția este de la buget pentru încălzire prin termoficare, Primăria București s-a împrumutat, pe 20 de ani, aproape 500 de milioane de lei, din trezoreria statului, deși ar fi trebuit să aibă banii în buget pentru subvenție. Ce s-a întâmplat acolo? Unde sunt banii de subvenție?"

Florin Cîțu a subliniat, că perioada de 10 ani în care n-au mai fost efectuate controale la Primăria Capitalei, coincide, în mod bizar, cu perioada în care instituția a fost condusă de PSD. În replică, Gabriela Firea a spus că nu se teme de controlul anunțat de ministrul Florin Cîțu, deoarece Primăria Capitalei a avut, în ultima perioadă, 50 de controale și nu au fost depistate nereguli.

GABRIELA FIREA, primarul general al Capitalei

"Suntem ca o carte deschisă, suntem cei mai verificați, primim cu brațele deschise, încă o dată spun, orice control, orice verificare, dar totul în limita și spiritul legii."

Gabriela Firea a mai adăugat că orice control este binevenit și că așteaptă, comisiile de analiză, cu ștergar, pâine și sare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook