Mircea Coșea a lansat o nouă carte la Târgul GaudeamusPasionaţii cărţilor de economie nu au putut lipsi de la târgul Gaudeamus, unde a avut loc lansarea cărţii "Economia și societatea românească în anul Centenarului", de Mircea Coşea. Volumul cuprinde eseuri și studii economice, scrise pe parcursul ultimului an.

prof. univ. dr. MIRCEA COȘEA, analist economic

"Lucrarea începe cu un studiu pe care l-am făcut cu multă trudă, am studiat foarte multă istorie. O lucrare în care am încercat să văd cum a încercat România să valorifice tezaurul pe care îl avea în 1918. Nu prea bine. Lucrarea mea semnalează anumite lucruri pe care le-am considerat utile a fi semnalate la sfârșitul acestui an cu centenar. Ce se va întâmpla, vom vedea în următorul volum."

AURELIAN BĂLUȚĂ, conferențiar universitar doctor

"Din punct de vedere al conținutului... dl. profesor folosește o măiestrie a frazei de exprimare care depășește aspectul tehnic, folosește un limbaj comun, pe înțelesul tuturor... Folosește arma unei satiri, puțin negre dar extraordinar de savuroasă. Cartea se distinge printr-un realism desăvârșit. Cartea pe care a scris-o, o pot recomanda studenților din contabilitate, finanțe, statistică, pentru că duce analiza până la nivel de specialitate. A răspuns tot timpul la probleme de actualitate."

Cartea "Economia și societatea românească în anul Centenarului" este o adevărată radiografie a economiei şi societăţii româneşti din ultimul an. Cu profesorul Mircea Coşea ne întâlnim în feicare joi şi vineri, la Miezul Problemei, emisiune moderată de Denis Ciuliniaru, la Naţional TV.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook