Misiunea polițistului de proximitateSiguranță sporită pentru locuitorii Sectorului 6. Aceștia vor putea lua direct legătura cu responsabilii zonali de la Poliția Locală Sector 6 și de la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană. Oamenii vor putea semnala sesizări ce țin de curățenie, probleme administrative ori legate de ordinea și liniștea publică, zilnic, între 7.00-21.00, în cazul Poliției Locale, și de luni până vineri, între 7.00-15.30, în ceea ce privește ADPDU. Despre misiunea lor, ne-a vorbit primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

CIPRIAN CIUCU, primar, Sector 6

"Ei vor fi permanent pe zone, deci treaba lor este să ajute, să fluidizeze circulația dimineața, la școli, în jurul școlilor, să supravegheze parcurile, să amendeze dacă este cazul agenții economici care fac mizerie și nu își fac curat în fața magazinului sau să dea avertismente și ulterior să amendeze Asociația de propietari care nu își salubrizează curtea blocului, deci avem nevoie de Poliția Locală pe străzi, printre oameni și totodată, să fie receptorul sesizărilor pe care oamenii le fac, deci avem o echipă de la Poliția Locală și o echipă de la ADP pentru că și ADP-ul este împărțit tot pe zone și permanent vor fi acolo să meșteșugărească, să astupe gropi, să toaleteze copaci, să întrețină spațiul verde."

Polițiștii de proximitate au lipit afișe pe ușile de la intrare în blocuri, în cele 30 de microzone din sector, cu fotografii și numerele de telefon necesare.

ȘTEFĂNIȚĂ CHIRAC, polițist de proximitate

"Începând de astăzi, Poliția Locală va fi tot mai prezentă în comunitate, după cum vedeți am văzut și aceste postere, cu numele, cu figura noastră ca să fim cât mai cunoscuți de către cetățeni, locatari și de astăzi înainte, vor putea apela cu încredere la noi pentru probleme legate de spațiile verzi din jurul blocului, ori problemele care apar: coșuri de gunoi deteriorate, asta în cazul în care nu le obervăm noi, dacă au o problemă legată de administrație, probleme legate de conviețuirea socială în apartamente, diferite probleme cu care ne confruntăm.
-Și colegii dumneavoastră de la ADP cum vă vor ajuta?
-Ținem în permanență legătura cu dânșii, am facut schimb de numere de telefon, moment în care observăm o problemă, o raportăm mai departe către dânșii, dânșii vin și rezolvă acea problemă.

Polițiștii de proximitate vor urmări și sancționa și abaterile din punct de vedere al parcării și circulației rutiere.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook