Mobilizare în SpaniaSpania, grav afectată de criza provocată de coronavirus, face apel la solidaritate! Într-o scrisoare adresată redacţiei noastre, Excelenţa Sa, Ambasadorul Regatului Spaniei la Bucuresti, Manuel Larrotcha Parada, subliniază necesitatea adoptării de măsuri sanitare, sociale, economice şi politice care să palieze cât mai curând curba contaminării, pentru a putea reveni la normalitate. Toate ţările trebuie "să îşi unească forţele şi să sprijine mecanismele de cooperare internaţională", precizează Manuel Larrotcha Parada. Spania consideră că este necesară o mai mare coordonare la nivel european şi face apel la responsabilitate, disciplină şi solidaritate împotriva acestei pandemii ucigaşe. In prezent, Spania adoptă măsuri pentru a spori capacitatea spitalelor, mobilizând în acest scop toate resursele disponibile, mai ales că este una dintre ţările cu o speranţă de viaţă avansată iar acest virus i-a lovit în mod deosebit pe cei mai în vârstă. Pentru a face faţă pandemiei, Spania a achiziţionat 500 de milioane de măşti, 11 milioane de mănuşi, 6 milioane de kituri de diagnosticare rapidă şi 1200 de ventilatoare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook