Mobilizare la urneDezvoltarea comunităților din care fac parte, orașe moderne, un viitor mai bun pentru copii. Cu aceste gânduri s-au îndreptat la vot, încă de dimineață, candidații din diverse zone ale țării.

LUMINIȚA BARCARI, candidat, Primăria Fetești

"Am votat pentru dezvoltarea comunității noastre, am votat pentru viitorul copiilor și al nepoților noștri și am votat pentru o Românie puternică, într-o Europă puternică."

GABRIEL LUPULESCU, candidat, Primăria Bragadiru

"Am votat pentru continuitate, am votat pentru un Bragadiru modern, o infrastructură modernă și cu școli de nivel european. Fapte, nu vorbe."

DRAGOȘ SOARE, candidat, Primăria Slobozia

"Cu gânduri foarte, foarte curate și cu gândul că vom continua dezvoltarea Sloboziei, vom continua îmbunătățirea vieții în această comunitate și vom continua cu suportul întregii comunități."

MARIANA GÂJU, candidat, Primăria Cumpăna

"Mi-am exprimat votul ca orice locuitor al comunității Cumpăna. Vă indemn, dragi locuitori, să participați la votul de pe 9 iunie 2024. De ce? Pentru viitorul copiilor noștri, pentru stabilitatea dezvoltării proiectelor în comuna noastră dragă, Cumpăna."

GABRIEL ȘTEȚCO, candidat la președinția CJ Maramureș

"Am fost și mi-am exercitat dreptul de vot, am votat în această dimineață, cu gândul la viitor, cu gândul la comunitatea noastră și la un viitor mai bun pentru comunitatea din Baia Mare și din Maramureș."

IONEL BOGDAN, candidat, Primăria Baia Mare

"Astăzi, avem șansa împreună să demonstrăm că Baia Mare este un oraș puternic, respectat, și care se orientează spre dezvoltare și nu spre stagnare, cum a fost până acum. Astăzi avem șansa să demonstrăm cu adevărat că ne pasă de comunitatea noastră."

La urne, candidații s-au prezentat alături de familie și au subliniat că fiecare vot contează pentru a clădi un viitor mai bun, atât în țară, în comunitățile din care fac parte, cât și în Europa.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook