Moda în pandemie



Industria modei a fost, și ea, afectată de pandemie. Designerii au fost nevoiți să se adapteze, pentru a face față scăderii cererii și problemelor economice. Unul dintre creatorii de modă care a găsit soluții pentru a se menține pe linia de plutire este Mihai Albu, renumit pentru liniile de încălțăminte de lux pe care le-a lansat, de-a lungul anilor.

MIHAI ALBU, creator de modă

"Ca orice ramură a industriei, și cea de încălțăminte a fost foarte afectată, nu au fost evenimente, banii au fost mai puțini pe piață, m-a afectat destul de tare, însă am încercat să rezist, am încercat să fac niște colecții ceva mai populare, ceva mai de stradă, ceva mai de toată ziua, am ales să fac și sneakerși. și încălțăminte de mers, de toată ziua. Segmentul acela de încălțăminte la comandă, încălțăminte de ocazie, încălțăminte cu tocuri înalte, acolo într-adevăr a căzut aproape de tot piața."

Creatorul de modă speră ca, din primăvară, lucrurile să intre în normal. Cu atât mai mult cu cât au fost deja stabilite tendințele în materie de încălțăminte, pentru noul sezon.

MIHAI ALBU, creator de modă

"Lucrez în continuare la colecția de primăvară-vară, pot să vă spun atâta că la sandale, da, calapodul este cumva pătrățos, este mai drept în partea din față, este o tendință și lucrez foarte tare pe diverse înălțimi, șase, opt, nouă și zece centimetri, în cădere de nivel, cu tot felul de culori. Fetele, femeile să poarte cât mai colorat. Și mai este o tendință, aceea tot la sandale pe un calapod ascuțit, este o tendință internațională, e o tendință mai extravagantă, mai ieșită din comun. Pe stil bărbătesc, mai puțin, eu lucrez doar sneakerși bărbătești, este un segment pe care este foarte mare concurență. O linie puțin mai altfel, nu se merge neapărat pe tendințe, tălpile sunt supradimensionate și pe laterală și în partea din spate ca un pinten, deci sunt mai neobișnuite liniile."

Inspirate din stiluri și mișcări arhitecturale, precum Art Nouveau, rococo sau baroc, din operele lui Constantin Brâncuși sau Antoni Gaudi, creațiile lui Mihai Albu se evidențiază prin forme geometrice extravagante, elemente organice și tocuri extrem de înalte. Artistul a fost remarcat la expoziții în Londra, Viena, Dubai și Paris și a fost inclus de două ori în World Record Academy, pentru cele mai înalte obiecte de încălțăminte, de 31 de centimetri și, ulterior, de 37 de centimetri.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook