Moda în pandemie-stilul clasic arată dorinţa de revenire la normalitate



Anul 2020 a fost unul dezastruos şi în privinţa organizării evenimentelor, iar antreprenorii îşi doresc să recupereze, măcar parţial pierderile, anul acesta. În prezent, se discută despre o relaxare a restricţiilor de la 1 iunie, aşa că putem pregăti din timp ţinutele pentru evenimente.

GABRIEL IUSTIN BORCOTECI, director, atelier de croitorie
"Evenimentele preconizează că le vor avea în aer liber și ținutele sunt foarte lejere, au renunțat la bleumarinul și negru din care nu ieșeau, sunt ținute neconvenționale, sacouri albe, pantaloni deschiși, bleu, lejeri de vară. În schimb domnișoarele mizează foarte mult pe stilul acesta oriental, pe mult sclipici, opulență, exact ce le place lor de altfel, cam astea sunt cererile deocamdată. Vă dați seama sunt un număr mai mic ca să putem să ne facem deja o părere, dar din comenzile pe care le avem cam astă este trend-ul."

"Acesta este un costum specific evenimentelor de seară, gen nuntă. În general, bărbații preferă costumele închise la culoare bleumarin sau negru. Acesta are un guler șal care se asortează foarte bine cu papion. Cămașa cu manșetă pentru butoni și bineînțeles nu trebuie să lipsească pantofii care sunt un accesoriu important pentru că degeaba avem un costum care să arate impecabil dacă nu avem și completarea acestuia."

La o ținută pentru petrecere, importanți sunt și pantofii. În acest an tot clasicul este la mare căutare.

MARIAN NEDELCU, antreprenor
“Ce poartă oamenii? În prezent pot spune doar că…clasicul nostru nu a murit, că noi asta facem, niște pantofi inspirați din clasic și consider că acest clasic nu va muri niciodată, tocmai din acest motiv cred că am și supraviețuit, chiar dacă nu am funcționat la capacitatea maximă, lucrurile pentru noi au stat cât de cât ok.”

"De exemplu acest pantof este un clasic, un pantof dintr-o piesă, finisat cu ceară într-un mod mai proeminent, clientul nostru a ales această pereche pentru a purta-o ulterior, după ce îi va purta la nunta fiicei lui, este cusut manual, are 402 cusături manuale, talpa este bătută în cuie de lemn, se pot vedea, totul este lucrat manual, este dintr-o piele de viteluș de Franța."

Vaccinarea şi respectarea măsurilor sanitare rămân soluţiile sigure în perspectiva unei relaxări din 1 iunie, au asigurat autorităţile.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook