Monitorizare în sistem Track&Trace, la Poșta RomânăFacilități oferită de Poșta Română! Compania de stat a introdus monitorizarea în sistem Track&Trace pentru trimiterile interne de colete poştale din serviciile standard, valoare declarată, confirmare de primire şi ramburs, depuse de clienţi, persoane fizice, la ghişeele oficiilor poştale informatizate. Astfel, clienții nu mai sunt obligați să completeze manual formularele premergătoare la ghişeele poştale. Formalităţile sunt îndeplinite direct de salariaţii poştali de la ghişee, care solicită, verbal, clienţilor toate datele necesare expedierii trimiterilor. De asemenea, clienţii care doresc expedierea de trimiteri interne de colete poştale, indiferent de volum, îşi pot genera singuri, de acasă sau la sediul Poștei, documentele necesare expedierii, utilizând aplicatia MyAWB. Aceasta este disponibilă pe site-ul companiei posta-romana.ro. Aplicaţia pune la dispoziţia clienţilor și o serie de alte funcţionalităţi, precum acces la bazele de date proprii. Noua facilitate ajută și expeditorii să poată urmări statusul trimiterilor pe site-ul companiei. Track&Trace este un serviciu computerizat care permite monitorizarea electronică a parcursului unei trimiteri poștale înregistrate și care are cod de tracking. Prin intermediul acestui sistem, clienții pot afla starea și locul unde se află o trimitere poștală, la un moment dat. Serviciul funcționează pe baza unui cod sau număr de tracking, format din 13 caractere alfa-numerice.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Suflete tradate
Drama

Suflete tradate

“Suflete tradate” spune povestea fascinanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

vezi detalii
Crusoe
Aventura

Crusoe

Eroul poveștii este un bărbat pe nume Robinson Crusoe care, împreună cu tovarășul său, naufragiază pe o insulă unde vor petrece 28 de ani. Doar amintirea iubitei sale îl poate ajuta pe Crusoe să nu își piardă mințile. Crusoe și prietenul său trebuie să își folosească întreaga inteligență pentru a supraviețui.

vezi detalii
Comerciantul
Drama istorica

Comerciantul

Mulți oameni măreți au avut începuturi modeste. Spre finalul tumultuoasei Dinastii Joseon, Chun Bong Sam este un negustor ambulant care a moștenit conducerea unui grup comerciant în dificultate.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook