Monitorizare în sistem Track&Trace, la Poșta RomânăFacilități oferită de Poșta Română! Compania de stat a introdus monitorizarea în sistem Track&Trace pentru trimiterile interne de colete poştale din serviciile standard, valoare declarată, confirmare de primire şi ramburs, depuse de clienţi, persoane fizice, la ghişeele oficiilor poştale informatizate. Astfel, clienții nu mai sunt obligați să completeze manual formularele premergătoare la ghişeele poştale. Formalităţile sunt îndeplinite direct de salariaţii poştali de la ghişee, care solicită, verbal, clienţilor toate datele necesare expedierii trimiterilor. De asemenea, clienţii care doresc expedierea de trimiteri interne de colete poştale, indiferent de volum, îşi pot genera singuri, de acasă sau la sediul Poștei, documentele necesare expedierii, utilizând aplicatia MyAWB. Aceasta este disponibilă pe site-ul companiei posta-romana.ro. Aplicaţia pune la dispoziţia clienţilor și o serie de alte funcţionalităţi, precum acces la bazele de date proprii. Noua facilitate ajută și expeditorii să poată urmări statusul trimiterilor pe site-ul companiei. Track&Trace este un serviciu computerizat care permite monitorizarea electronică a parcursului unei trimiteri poștale înregistrate și care are cod de tracking. Prin intermediul acestui sistem, clienții pot afla starea și locul unde se află o trimitere poștală, la un moment dat. Serviciul funcționează pe baza unui cod sau număr de tracking, format din 13 caractere alfa-numerice.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine implinite
Drama

Destine implinite

"Destine implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook