Monitorul Preţurilor Produselor Alimentare, la dispoziția consumatorilorMonitorul Preţurilor Produselor Alimentare, lansat astăzi de Consiliul Concurenței! Platforma online, în care s-au investit 300.000 de euro, va afișa prețul a circa 30.000 de produse din aproximativ 1.700 de magazine integrate, fiind acoperite marile lanțuri de magazine care reprezintă peste jumătate din comerţul de alimente. Astfel consumatorii pot identifica magazinele disponibile din zona în care se află, dar și magazinele în care sunt disponibile produsele. Platforma poate fi accesată cu ușurință, atât de pe laptop, cât și de pe telefonul mobil, prin intermediul unei aplicatii care poate fi descarcată.
 
BIANCA ROTARU, reporter ”Platforma online lansată de Consiliul Concurenței reprezintă un debut nu doar în compararea preturilor, ci și a calității produselor. Efectul va fi acela că magazinele care au prețuri mari la alimente vor fi obligate să le reducă. Totodată, va fi introdusă posibilitatea de identificare a produselor românești, dar și aceea de integrare a unor lanțuri de magazine mai mici, care prezintă interes.”

Potrivit șefului Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, Monitorul Preţurilor Produselor Alimentare veghează interesele consumatorului. El atrage atenția asupra faptului că produsele care le imită pe cele obținute din materii prime naturale, sunt mai ieftine, dar nu neaparat mai sănătoase. Platfoma Monitorul Preţurilor Produselor Alimentare este similară cu cea pentru carburanți, lansată în luna iunie. Rezultatele arata ca platforma destinată carburanților a înregistrat in jur de 1,8 milioane de căutari, la trei luni și jumatate de la lansare. În acest caz, scăderea preţurilor depinde, în primul rând, de preţul materiei prime.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook