Moș Crăciun a venit și la copiii care au pierdut un părinteMoș Crăciun a venit cu daruri multe la copiii care au pierdut un părinte! Zeci de copii și părinți cu un astfel de dor au venit să se joace și să creeze decorațiuni de iarnă cu mesaje pentru cei dragi, în cadrul unui eveniment organizat de Asociația Există Viață după doliu.

MIHAELA IONIȚOAIA, organizator eveniment
"Avem o activitate simbolică prin care facem decorațiuni pentru mama sau tata pentru care nu mai sunt. Credem că ajută aceste întâlniri, să ne spunem povestea și să ne susținem împreună."

VOX 01.18-01.35 "Am mai participat chiar acum 4 ani după ce a murit soțul meu. Mi se pare un lucru extraordinar ceea ce se întâmplă pentru că întradevăr această asociație dă o bucurie și o speranță acestor sărbători."

Moș Crăciun le-a lăsat darurile copiilor sub brad.

VOX "Ce ai primit de la Moș Crăciun? Am primit portocale, o grămadă de caiete și niște dulciuri. Ai fost cuminte anul ăsta? Nu știu ce să zic. Ai luat note mari? În afară de matematică, da."

Câțiva copii au fost mai îndrăzneți și ne-au spus povestea lor și ce le-au promis părinților care acum sunt în ceruri.

VOX "Poți să îmi spui povestea ta? Povestea mea este că am fost un copil cu mamă și tată, foarte fericiți și din păcate tata a murit de cancer la plămâni. A fost trist. Mama m-a sprijinit, eu am încercat să o sprijin pe ea. A fost foarte greu, dar în final suntem o familie fericită."

VOX  "Poți să îmi spui povestea ta? Am fost un băiat normal până acum. A murit tatăl meu în martie și fac karate, sunt în clasa a-VIII-a. Felicitări! Mulțumesc! (...) I-am promis tatălui meu că o să mă țin până obțin centura neagră. Trebuie să te ții, i-ai promis și nu trebuie să renunți."

Cu șapte ani de experiență asociația Există Viață după doliu este singurul ONG din România care are ca unici beneficiari direcți copiii rămași fără unul dintre părinți. Pentru anul 2019, asociația vrea să le oferă copiilor tabere gratuite.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook