Moș Crăciun, întâmpinat cu poezii şi colinde, la Naţional TVMoment magic și plin de emoții la Centrul Național Media! Moșul darnic și bun a fost așteptat de copii, mai devreme, în studiourile Național Tv. Iar moşul nu a întârziat să apară. Şi nu oricum, ci cu sacul plin de daruri. Micuţii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu poezii şi colinde, care mai de care mai frumoase.

ALEX

"Ura! Ninge ca în poveste, timpul e de săniuș... Scoateți săniile afară.. Darurile vă așteaptă...Nu o să fiți mereu copii!"

Moș Crăciun a fost însoțit de crăciunițele bucuroase să împartă cadouri copiilor cuminţi. Moşul a avut şi alte ajutoare, ce au pus în desaga moșului jucării și dulciuri pentru copiii cuminți.

ALEXANDRU ALEXE, director proiect radio Național FM

"Toți copiii vor să le mulțumească ajutoarelor lui Moș Crăciun, Bebe Toys și Kaufland, fără ajutorul cărora nu puteam organiza această frumoasă petrecere. Am putut să îl primim pe Moș Crăciun așa cum se cuvine."

ERIC

"Cum a fost întâlnirea cu Moș Crăciun? Frumoasă, am primit cadouri. Ne arăți ce ai primit? Un puzzle cu 1000 de piese, bomboane, o portocală, poate chiar două. Îți plac cadourile primite? Da!"

MATEI

"Cum a fost întalnirea cu Moș Crăciun? Bine. I-ai spus un cântecel, o poezie? Da. I-a plăcut moșului? Da. Ce ai primit? Un elefant."

AMBIANTA COPII

MOȘ CRĂCIUN

"Am venit aici, la Național TV să dau cadouri tuturor copilașilor pe care i-am întâlnit și m-am bucurat eram când am văzut ce copilași frumoși, talentați și drăguți sunt la Național TV. Dar cuminți sunt? Cuminți, unii sunt foarte cuminți, alții așa și așa. Gata! Eu trebuie să plec, nu mă mai țineți de vorbă. La revedere! Sărbători fericite! La mulți ani! Să ne vedem sănătoși!"

Cei mici s-au bucurat de poveștile Moșului și de surprizele unei seri magice. Ei au promis că vor fi cuminți și anul viitor, pentru ca Moșul cel bun să îi viziteze tocmai de la Polul Nord, cu tolba plină de cadouri. Cu alte cuvinte, declarăm deschis sezonul serbărilor de Crăciun aici, la Național TV!


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook