Munte, aer curat şi distracţie din plin, la Stâna de ValeDistracție la maximum în acest weekend la stațiunea Stâna de Vale! Sâmbătă și duminică, s-a desfășurat cea de-a douăzecea ediție a Serbărilor Zăpezii! Gazdele maratonului de concursuri pe zăpadă, muzică și distracție, realizatorii Naţional FM Bucureşti, Denis Ciulinaru și Daniela Cap, au asigurat atmosfera de sărbătoare. Nu a lipsit nicio intervenţie spectaculoasă, a salvamontiştilor bihoreni, care au luminat cu torțe pârtia de schi.

AMBIANȚĂ

Manifestările au continuat cu un program de muzică populară de calitate, susținut de Margareta Clipa, Florica Zaha, Irina Mihoc, Monalisa și Radu Şufan, Daniela Jurjuţ, Claudiu Borza, Ansamblul de copii “Crisana” din Oradea, dar și cu multe alte surprize.

CLAUDIU BORZA, interpret de muzică populară

“Să veniți la Stâna de Vale, pentru că aveți multe de făcut și de văzut aici. În primul rând, aerul cu cel mai bogat ozon care există la noi în țară și nu numai. Apa bună de la izvorul minunilor și pârtie, zăpadă. Ne bucurăm de iarnă, din ce mai râmâne din iarnă.”

DANA-IONELA JURJUȚ, interpretă de muzică populară

“Mă simt deosebit, este o atmosferă cu totul aparte. Este un peisaj foarte frumos aici, la cea de-a XX-a aniversare a Sărbătorilor Zăpezii și mă bucur să fiu aici, alături de acești participanți deosebiți.”

Zeci de turişti s-au întrecut la diversele probe programate de organizatori. De-a lungul celor două zile de întreceri şi distracţie au avut loc concursuri de tubing, săniuș și schi.

AMBIANŢĂ

Câştigătorii s-au bucurat de premii şi medalii. Partenerii serbărilor din weekend de la Stâna de Vale au asigurat cadouri pe cinste tuturor învingătorilor la concursurile organizate.

AMBIANŢĂ CONCURS TUBING
PREMIERE

În Regatul Zăpezii, organizatorii ediției au asigurat pe durata acestor două zile de distracție mese tradiționale românești, pregătite de cei mai buni bucătari. Artiștii, organizatorii și toți participanții au promis să participe şi la ediţiile viitoare.

MONALISA ŞUFAN, interpretă de muzică populară

“E frumos, și așteptăm să participăm la cât mai multe astfel de evenimente frumoase și organizate de oameni deosebiți.”

AMBIANȚĂ


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook