Musicalul "Parcul de Distracții", un real succesMusical de excepție, pentru cei mici! "Parcul de distracții" este un spectacol 100% românesc, interpretat de micuții actori ai Teatrului Muzical de Copii București. Cei mici nu au fost, însă singuri pe scenă, ci au avut parte de compania unor actori consacrați precum Anca Țurcașiu, Daniel Burcea sau Maria Baciu, și de cea a artiștilor Orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Musicalul „Parcul de Distracții” care a avut loc în acest weekend în Capitală a avut la bază o poveste fantastică, despre curajul de a păși singur pe un drum, înfruntând necunoscutul și depășind orice obstacol cu puterea magică a copilăriei. Personajele principale ale spectacolului au fost doi frați, rămași în grija rudelor, după ce părinții lor au plecat să muncească. Ei descoperă în "Parcul de Distracții" o oglindire a lumii reale, un loc plin de muzică, bucurie, culoare dar și de pericole și nedreptăți, pe care o vor îmblânzi cu puritatea, inteligența și frumusețea lor.

Micii actori s-au comportat exemplar pe scenă și au dat dovadă de mult talent și profesionalism, fiind apreciați atât de spectatori, cât și de echipa spectacolului.

DANIEL BURCEA, actor
din video Sincron Daniel Burcea
"Am avut surpriza să văd niște profesioniști în jurul meu, să văd niște copii care au învățat foarte repede, ei lucrând la acest spectacol de aproape un an de zile, chiar un an și ceva, în care performează, cântă, dansează, interpretează și este o surpriză plăcută. Îmi dau seama că performanța se poate face de la orice vârstă."

DANA ROTARU, regizor

"Am pornit cu 31 de copii, pe care i-am învățat actorie, muzică, mișcare, după care s-a lucrat scenariul."
legat cu

"Copiii din spectacol, actorii noștri din spectacol, pentru ei este o super experiență că încetul cu încetul vor ajunge într-o zi actori profesioniști de teatru muzical."

VOX: "Cea mai minunată experiență pentru mine, e ceea ce vreau să fac în continuare. Simt o admirație așa de mare pentru acest proiect și pentru personajul pe care îl joc, muzică și tot... E totul superb!"

Realizat după un scenariu bine pus la punct de Gabi Șarga și Cătălin Rotaru, o regie a Danei Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor și versurile Andreei Andrei, "Parcul de Distracții" prinde viață și aduce pe scenă un nou tip de spectacol, un show complet, interpretat live de copii, destinat atât celor mici, cât și părinților acestora.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook