Muzeul ”Grigore Antipa”, reinventatCOSMINA STOIAN, reporter ”Muzeul Antipa, primenit cu un nou logo și un nou site. Acestea fac parte dintr-un proiect mai amplu, care presupune și alegerea unui slogan al muzeului. Este un aspect inedit în proiect, deoarece vizitatorii sunt cei care sunt invitați să vină cu propuneri de slogan. Se dorește astfel atragerea vizitatorilor și implicarea lor în viața muzeului.”

LUIS OVIDIU POPA, director, Muzeul ”Grigore Antipa”  ”În cursul acestei primăveri vom lansa un proiect în care ne dorim să alegem acest slogan. Este pentru prima dată când, în Romania, o instituție publică, implică publicul pentru alegerea unui element esențial al identității sale, al imaginii. Sperăm să obține o implicare masivă a publicului nostru fidel.”

VOX ”Muzeul este în căutarea unui nou slogan, puteți face o recomandare? Trebuie gândit... Veți face o recomandare pe viitor? Acum că știu, da.”

VOX ”Cunoașteți faptul că muzeul este în căutarea unui nou slogan cu ajutorul vizitatorilor? Nu, nu știam. Ne puteți da o idee? Ocrotiți natura!”

Conducerea acestei instituții de cultură dorește ca muzeul să fie ușor identificat de public prin simboluri care sa-l individualizeze și să vorbească despre valorile sale. Se urmărește ca acesta să fie perceput ca un muzeu modern și atractiv. De aceea, a îmbrăcat haine noi, cu o identitate vizuală împrospătată.

LUIS OVIDIU POPA, director, Muzeul ”Grigore Antipa” ”Suntem deja în zona de culoare, până acum cromatica era alb negru. Avem un logo principal care are culoarea verde, care face legătura cu obiectul principal al muzeului, natura. Și avem și varianta secundară , care se referă la diferite alte sectoare de activitate și, anume, acela de învățare prin joc, logo-ul portocaliu, ca și acela de cercetare științifică, logo-ul de culoare albastră.”

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” este unul dintre cele mai vizitate muzee din țară, iar fidelitatea vizitatorilor este importantă.

LUIS OVIDIU POPA, director, Muzeul ”Grigore Antipa” ”Anul acesta, 2019, aș spune că va fi un an al inovațiilor, de reîmprospătare a imaginii. Veți vedea înafară de site-ul nou pe parcursul anului, că vom oferi și alte surprize care pot fi toate încadrate în această zonă a inovației. Site-ul nou, înafară desigur de o nouă grafică în accord cu această identitate vizuală reîmprospătată, oferă o serie de funcționalități noi, printre cea mai importantă este cea de programare a vizitelor în grup, online.”

Noile funcționalități sunt menite să fluidizeze procesul de programare, care depindea până acum de un operator. Printr-o abordare prietenoasă, noua pagina de internet, www.antipa.ro, oferă informații atât despre istoricul muzeului, expozii, evenimente și programe educaționale, cât și despre tarifele și programul de vizitare. Noua funcție a site-ului, aceea de programare a vizitelor grupurilor prin completarea unui formular on-line, poate fi accesată de pe orice dispozitiv, laptop, tabletă sau telefon. De asemenea este posibilă înscrierea tuturor persoanelor interesate, la evenimentele sau programele educaționale ale muzeului.

VOX ”Muzeul are un nou look, un nou site. Cunoașteți acest lucru? Da, am citit în presă. De aceea ați venit să vizitați? Da, și din această cauză și pentru că este întotdeauna un prilej frumos de reîntoarcere cu copii.”

Încă de la înființare, Muzeul Antipa s-a afirmat ca o instituție culturală modernă, care și-a propus să aducă în atenția publicului magia unei lumi demult dispărute. Cu aproape 2.000.000 de exponate, dintre care 5.000 prezentate vizitatorilor, se conturează și se dezvăluie imaginea unui tezaur inestimabil.

VOX ”Muzeul Antipa merită vizitat!”


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook