Național TV, în topul televiziunilor



National TV s-a menținut în topul televiziunilor fruntașe din România și în 2021, conform datelor transmise de Institutul american Kantar Media, singurul furnizor de date privind audienta televiziunilor in tara noastra. Național TV a fost a opta televiziune din Romania, în fiecare zi a lui 2021, dintre cele 74 de posturi monitorizate de Kantar Media. În intervalul orar 19:00-24:00, cunoscut publicului telespectator ca prime-time, National TV a ocupat, în anul care s-a încheiat, locul 6, pentru al saselea an consecutiv, cu o medie de 189.000 de telespectatori pentru fiecare minut al tuturor serilor din 2021. Seriale indiene precum ”Destine rătăcite”, ”Dragostea găsește o cale” și ”Iubirea învinge” au cucerit publicul, seară de seară. Numeroasele filme artistice difuzate în prime-time, printre care se numără și ”Cei 12 invincibili”, ”Moștenirea lui Ip Man” ori ”Killer Elite”, au fost urmărite cu sufletul la gură de telespectatori. Totodată, producțiile Național TV au primit atenția publicului, reflectată în cifrele de audiență. Spectacolul de televiziune ”Start Show România”, care aduce în platou, în fiecare duminică, alături de îndrăgiții prezentatori Adrian Enache și Diana Matei, cei mai talentați artiști din România. Emisiunea ”Miezul Problemei”, realizată de Denis Ciulinaru, alături de invitatul permanent al emisiunii, profesorul Mircea Coșea, care oferă, în fiecare zi de joi și vineri, imaginea corectă a situației economice și politice din țara noastră. ”Specialiști în Sănătate”, emisiunea realizată de Ana Savu, în care medici și oameni de știință dezleagă misterul bolilor pe înțelesul tuturor și vă ajută să le preveniți. Și, nu în ultimul rând, jurnalul Național TV, cu știri corecte și la obiect, din țară și străinătate, realizate de profesioniști. Vă mulțumim că ne urmăriți! La mulți ani!


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook