Național TV la 19 ani



Național TV a ajuns la 19 ani! Din 6 octombrie 2003, Național TV este o prezență permanentă în viața dumneavoastră. Cu jurnale de știri corecte și echidistante, cu filme de top, cu emisiuni sociale și de divertisment pentru întreaga familie, cu muzica de calitate pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. Știrile Național TV au însemnat și înseamnă maximum de informație în minimum de timp, echidistanță, corectitudine, profesionalism. Astăzi, vă invităm să sărbătorim împreună 19 ani de Național TV. Ne-am bucurat să primim mesaje de sprijin și apreciere din partea celor care se văd reflectați în știrile și emisiunile noastre, mai ales că este și un moment în care trebuie să ne gândim la valorile presei din România.

ALINA GORGHIU, președinte, Senat ”Calitatea unei democrații este evaluată și în funcție de mass-media din țara respectivă. O democrație sănătoasă, și în România ne dorim o democrație sănătoasă, nu este posibilă fără o presă independentă, curată, echidistantă în ansamblul ei. Nu întâmplător auzim foarte, foarte des faptul că presa este a patra putere în stat. E drept, ne dorim acest lucru. Puterea de care dispune presa este însă și un pachet consistent de rigori, de standarde specifice care trebuie să le îndeplinească. Echilibru, să nu aibă atitudine părtinitoare, să se facă o documentare din mai multe surse, lucruri altfel regăsite și în codul deontologic al profesiei de jurnalist. Aceștia trebuie să fie piloni de bază ai oricărei instituții de presă. Doar în felul acesta se pot evita acele știri pe care le știți, greșite, eronate, incomplet documentate, știri false, știri părtinitoare. Din păcate, și ele sunt des întâlnite, mai des decât ne-am dori noi toți. Salut pe această cale și felicit totodată prezența Național TV în mass-media românească. 19 ani de existență, 19 ani de experiență. Înseamnă 19 ani sinonim cu calitatea actului jurnalistic. Vă rog, să îmi permiteți să vă urez ”La mulți ani, Național TV!”. Continuați-vă treaba bună pe care o faceți și vă urez mult succes într-o piață foarte complicată media!”

FLORIN ALEXANDRU ALEXE, vicepreședinte, Camera Deputaților PNL ”La mulți ani, Național TV! La mulți ani, telespectatorilor care sunt de 19 ani alături de Național TV! Felicitări pentru echilibru! Felicitări pentru profesionalism și mulți ani înainte!”

CRISTIAN SEIDLER, deputat, USR ”În primul rând, la mulți ani, Național TV,  și păstrați-vă cu mâinile curate! Pentru că, din păcate, faceți parte dintr-un mediu în care, în ultimul timp, a reieșit că prea multe instituții mass-media a ales banii, banii murdari de la partide politice, în detrimentul informării publicului. Iar  menirea presei este să informeze publicul, oricât de dureroasă e informația pe care o aveți de spus.”

DAN TANASĂ, deputat, AUR ”Aceste momente aniversare sunt un bun prilej pentru reflexie. Cred că noi, ca societate, avem de beneficiat, avem doar de câștigat de pe urma unei prese puternice și, fără doar și poate, că și presa trebuie să-și asume rolul pe care îl are în societate. Felicitări, Național TV, și tot înainte!”

FLORIN MANOLE, președinte, PSD Sector 1 ”În primul rând, la mulți ani, Național TV! Și, în al doilea rând, vreau să fac o mențiune specială pentru emisiunea la care vin cu cea mai mare plăcere. Emisiunea lui Denis Ciulinaru, emisiune pe care evident îi îndemn pe toți cei care vă urmăresc să o urmărească. Toți telespectatorii ar trebui să aibă parte de programe media serioase și de calitate.”

RAMONA IOANA BRUYNSEELS, președinte fondator, POT ”La mulți ani, Național TV! Felicitări pentru rezultatele obținute până acum și mult succes mai departe!”

IONUȚ MOȘTEANU, deputat, USR ”Le urez celor de la Național TV inspirație în fiecare zi și le doresc să rămână un stâlp de bază al democrației, pentru că presa este un stâlp de bază al democrației și încrederea în presă, din păcate, în ultimii ani scade, de la an, la an. La mulți ani, Național TV!”

ȘTEFAN FLORESCU, vicepreședinte, PMP ”La Național TV am cunoscut o echipă formată din profesioniști, din jurnaliști care tot timpul au fost echidistanți, oameni imparțiali care s-au axat, în primul rând, pe cazurile sociale și au promovat România și valorile ei.”

CLAUDIU DANIEL CATANA, vicepreședinte, ALDE ”La mulți ani, Național TV! Mă bucur că pot participa frecvent la emisiunea Miezul Problemei. Vă felicit pentru că sunteți un post de televiziune care permanent oferiți informația corectă, prezentați în permanență adevărul și oferiți informații de calitate telespectatorilor.”

Rămâneți în continuare alături de noi, Național TV te vede ce-ți place!


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook