Naţional TV, locul 5, în privinţa publicului urban comercial, în prime-timeNaţional TV, pe primele locuri în preferinţele românilor şi în 2019! Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi şi sperăm că programele noastre să fie pe placul dumneavoastră şi în anul ce tocmai a început. Pe întreg anul 2019, dacă vorbim de publicul naţional, Naţional TV a fost a şasea televiziune din România, dintr-un total de 70 de televiziuni măsurate de Institutul american Kantar Media. În prime-time, între orele 19.00 şi 23.00, ne-am aflat tot pe locul al şaselea, cu 281.000 de telespectatori, în medie, în fiecare minut. În privinţa publicului urban comercial, în prime-time, Naţional TV a ocupat locul 5, devansând între altele România TV, Antena 3, prima TV, Digi 24, TVR1 şi TVR2.

AMBIANTA

După 16 ani de prezenţă în casele dumneavoastră, rămânem în topul preferinţelor, şi vă mulţumim! Ştim că aţi oprit timpul alături de noi şi că aţi participat la cele mai bune dezbateri. V-aţi informat de la Ştirile noastre şi aţi ales cele mai interesante filme şi seriale, de-a lungul întregului an, la Naţional TV, aşa că vă mulţumim pentru fidelitate.

AMBIANTA 

La început de an vă promitem să vă fim alături cu cele mai bune filme, ştiri, dezbateri şi programe de divertisment, aşa cum v-am obişnuit.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook