Nemulţumirile angajaţilor din penitenciareSindicaliștii din penitenciare se revoltă! Reprezentanții Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor solicită o întâlnire cu premierul României, Viorica Dăncilă, pentru a rezolva problema salariilor. Motivul nemulțumirii lor este faptul că Ministerul Justiției ar fi suspendat plata unor drepturi salariale legale din lipsă de buget. Liderul sindicaliștilor a precizat că în contextul înghețării salariilor prin ordonanța de urgență 114, doar 83% din fondul de salarii este asigurat. În plus, aceștia au mai adăugat că Administrația Națională a Penitenciarelor nu poate asigura plata orelor suplimentare, actualizarea drepturilor de hrană și echipament, decontul cheltuielilor pentru servicii turistice și angajarea promoțiilor de absolvenți.

Reprezentanții Federației au subliniat că în situația în care Viorica Dăncilă nu va accepta întâlnirea cu ei, aceștia vor relua protestele și vor solicita instanțelor de judecată să oblige Administrația Națională a Penitenciarelor să plătească orele suplimentare restante. Sindicaliștii au mai adăugat că vor refuza realizarea de ore suplimentare pentru viitor, având în vedere că acestea nu pot fi nici recuperate, nici plătite, iar acest lucru va conduce la blocarea activității sistemului penitenciar.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook