Nemulţumiţi de reformele fiscalePatronatele din România sunt nemulțumite de politicile fiscale din Programul de Guvernare! Noul Pachet de măsuri fiscale, respectiv amnistia fiscală, curățarea capitalului negativ din economie și netaxarea unor active financiare nu sunt cuprinse în Programul de Guvernare 2018-2020.

FLORIN JIANU, presedinte, C.N.I.P.M.M.R.
"Amnistia fiscală are 2 componente majore. În primul rând aceea a unei probleme create în societate, problemă creată cu concursul sau fără concursul statului, dar pentru o masă mare de întreprinzători și a doua problemă este că acest tip de problemă nu și-ar găsi o altă rezolvare sau rezolvarea ei pentru că plățile acestor componente fiscale ar aduce mai multe încurcături și Mediului Privat dar și Ministerului de Finanțe, respectiv ANAF-ului

Reprezentanții IMM-urilor mai spun că taxele trebuie să fie plătite online, iar Programul de Guvernare să susțină Mediul de Afaceri.

FLORIN JIANU, presedinte, C.N.I.P.M.M.R.
"Amnistia fiscală nu face parte din aceste propuneri, nici taxarea unor active financiare sau curățirea capitalului negativ din economie. În programul de guvernare avem capitole care se referă la simplificarea, la codificarea, la deschidere, la acel cod economic care trebuie discutat cu patronatele, la transparență, stabilitate, respect."

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România atrage atenția asupra instabilității legislative fiscale și asupra volumului imens de acte normative adoptate care au generat efecte multiple negative asupra IMM-urilor. Printre efectele negative se numără: creșterea fiscalității, creșterea birocrației pentru toți contribuabilii și toți angajatorii și creșterea cheltuielilor de personal. Reprezentanții patronatelor din România mai spun că au fost probleme de asigurare a competitivității și derulării contractelor la export.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook