Noi lucrări la CumpănaProiectele dintr-o localitate stau mărturie pentru munca unui primar. Edilul este cel care trebuie să construiască, ne-a spus Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, din județul Constanța.

MARIANA GÂJU, primar comuna Cumpăna
”Noi la Cumpăna am reușit să depunem mai multe proiecte. Deocamdată, au fost semnate contractele pentru execuție și chiar ordinul de începere al lucrărilor pentru un proiect important, cel care se referă la pietruire și asfaltare drumuri. Proiectul ”Anghel Saligny”, așa este numit programul prin care se finanțează astfel de lucrări. 7.2 kilometri de drumuri, 32 de străzi din cele 186 de străzi ale localității, vor fi pietruiți și asfaltați. Important este că acest proiect este prevăzut și cu trotuare, ceea ce lipsește comunei Cumpăna. Tocmai de aceea este pentru noi un plus valoare.”

Totodată, un alt proiect important pentru comuna Cumpăna este și cel al construirii a 64 de apartamente pentru tinerii comunei. Acestea sunt finanțate de Agenția Națională de locuințe.

MARIANA GÂJU, primar comuna Cumpăna

”Am reușit să terminăm patru cvaduplexuri pentru locuitorii comunei. Având în vedere această nevoie de acoperiș deasupra capului pentru familii cu probleme sociale. Totodată, la nivelul localității a continuat proiectul de extindere a rețelei de canalizare și de alimentare cu apă. Este un proiect major prin programul de infrastructură mare pe care îl implementează Societatea Regională de Apă și Canal Constanța. Ei au accesat fondurile europene și este un proiect major având în vedere că noi avem cartiere noi înființate în comună și avem nevoie de aceste rețele.”

Potrivit primarului comunei, Mariana Gâju, pe lângă drumuri, canalizare, alimentare cu apă și locuințe, localitatea beneficiază de proiectul TIC de digitalizare a administrației publice locale.

MARIANA GÂJU, primar comuna Cumpăna

”O investiție care pentru mine are plus valoare. Alte 124 de camere de supraveghere vor fi amplasate pe teritoriul comunei Cumpăna. Din păcate, trebuie să spunem că avem nevoie de o supraveghere totală a drumurilor, a localității și nu doar a unor instituții sau a unor instituții de învățământ sau agenți economici.”

De asemenea, proiectul TIC este cel care aduce noi calculatoare, laptopuri, xeroxuri în cadrul Administrației Publice Locale.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook