Noi tipuri de cartele și abonamente, la metroul bucureșteanNoi tipuri de cartele la metrou! Metrorex va introduce, începând din 15 octombrie, cinci cartele noi, printre care şi abonamentul anual în valoare de 720 de lei. O altă noutate este cartela pentru grupuri de persoane. Noile titluri de călătorie au fost aprobate printr-un ordin al ministrului Transporturilor.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter "Călătorii vor putea alege cartela cu o călătorie, în valoare de 2,5 lei sau cartele pentru grupuri. Cea pentru trei persoane va costa cinci lei, cea pentru patru persoane – 6,5 lei, iar cea pentru cinci persoane opt lei."

Metrorex precizează că actualele titluri de călătorie nu îşi vor modifica tarifele. Noile reglementări au drept scop fidelizarea atât a călătorilor de zi cu zi, cât şi a călătorilor ocazionali. În prezent, pentru cei care circulă cu metroul, sunt disponibile cartele cu două călătorii, cartele cu 10 călătorii, abonamente pentru o zi, abonamente pe o săptămână și abonamente lunare.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook