Normele GDPR, criticate de IMM-uriNoul regulament european pentru protecţia datelor aduce probleme pentru IMM-uri! Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România trage un semnal de alarmă în privinţa felului in care sunt implementate noile norme. Firmele reclamă că legea a intrat în vigoare, înainte ca aceasta să fie cunoscută pe deplin. Nici costurile de implementare nu sunt unele mici: 600 de milioane de euro la nivel naţional, cu o medie de 900 de euro pe fiecare societate.

OVIDIU NICOLESCU, preşedinte onorific, C.N.I.P.M.M.R.

Din cauza regulamentului european de protecție a datelor personale, mici afaceri pe internet, cum sunt magazinele online, riscă amenzi de până la 4% din veniturile anuale, dacă încalcă normele europene în domeniu. La nivelul Uniunii Europene, costul mediu pentru implementarea noului regulament în cadrul IMM-urilor este estimat la 8.000 euro, iar in cadrul corporatiilor atinge chiar 65.000 euro. Aplicarea regulamentului general pentru protectia datelor este obligatorie pentru toate companiile care gestionează date personale ale cetatenilor din Uniunea Europeană.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook