Notarii, în casă nouăCamera Notarilor Publici din Oradea, în casă nouă! Astăzi, a avut loc conferința de inaugurare a noului sediu, eveniment au participat, alaturi de notari, oficiali din Oradea și invitați din țară. Camera Notarilor Publici Oradea este organizația profesională care reunește notarii din județele Bihor și Satu Mare.

MARINELA BABA, reprezentant CNP Oradea în CUNR ”Camera Notarilor Oradea a avut nevoie de un nou sediu, pentru că suntem din ce în ce mai mulți. Activitatea notarilor este din ce în ce mai diversificată și este nevoie să fim mai mulți notari, mai aproape de clienți, mai aproape de cetățeni.”

DUMITRU BOTEA, președinte, CNP Oradea ”Ne bucurăm și că ne aflăm în această zi minunată de inaugurare a noului sediu al Camerei de Notari Publici Oradea, Cameră care este cea mai veche din România. Prima dată, a funcționat chiar înainte de 1800. Acest sediu nou, pentru noi este o mândrie.”

DUMITRU MĂNESCU, președinte, UNNPR ”Am rămas extraordinar de plăcut surprins, cât de bine a ieșit acest sediu. Nu este un sediu foarte mare, dar este un sediu, aș putea spune, chiar cochet. Se vede că este un sediu care a avut gândirea unei femei la bază. Este un sediu elegant și care reprezintă și trebuie să îi reprezinte pe notarii din această Cameră.”

MIRCEA MĂLAN, vicepreședinte, CJ Bihor ”Am răspuns cu drag invitației de a participa la inugurarea sediului Camerei Notarilor Publici din Oradea, pentru a sublinia importanța pe care această breaslă o are și a avut-o și cred eu că urmează să o aibă, pentru dezvoltarea orașului și județului nostru.”

Prima Cameră Notarială din România a fost înființată, la Oradea, în 1919. În perioada comunistă, au fost desființate centrele notariale din țară și au fost create notariatele de stat. Această formă instituțională a funcționat până în 1995, când au fost reînființate camerele notariale.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii
Destine ratacite 2
Drama

Destine ratacite 2

Gitanjali Devi îi încredințează lui Simar Bhardwaj sarcina de a găsi o mireasă ideală pentru nepotul ei. Căutarea lui Simar se termină când o întâlnește pe Simar Narayan, care visează să devină o mare cântăreață.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook