Noul trend în materie de frumusețe



Un look modern? O tunsoare clasică? Eleganță sau extravaganță? Ce își doresc clienții când trec pragul unui salon de înfrumusețare? Fie că este vorba de îngrijirea părului, a tenului sau a unghiilor, atât femeile cât și bărbații își doresc să se reinventeze, cu ajutorul stiliștilor din aceste domenii.

 ALEXANDRA SCĂICEANU, manager, salon de înfrumusețare

"Am început anul nou cu bine, clientele vin în continuare la salon pentru că vor să fie aranjate, vor să aibă grijă de ele. Sunt în trend cu orice schimbare și chiar vin și discută cu fetele, colegele noastre fiind într-o continuă învățare și într-o continuă documentare despre ce se poartă în fiecare an și vin și clientele și fetele, colegele noastre cu temele făcute, cad de comun acord cu ceea ce se poartă, ce îi stă bine clientei."

Conform specialiștilor în domeniu, în acest an, la femei se poartă tunsorile bob, la bărbați, tunsorile clasice, iar tinerii preferă tunsorile skin fade și tunsorile cu dungi.

ALEXANDRA SCĂICEANU, manager, salon de înfrumusețare

"Ne gândim la tunsorile bob, anul acesta sunt în vogă, iar referitor la manichiură, după cum bine știm, culoarea anului este magenta și este o culoare foarte cerută, încă de la începutul anului. În principal sunt culorile care atrag privirile, culorile extravagante, manichiurile colorate. 
-Bărbații ce preferă în acest an?
-Ce fel de tunsori?
-Tunsorile skin fade, tunsorile cu dungi, depinde și de categoria de vârstă, dacă vorbim de adolescenți, clar optăm pentru tunsori skin fade sau tunsorile cu dungi, cu modele. Dacă vorbim de adulți, aceștia preferă modelul clasic, dar în principiu, tunsorile skin fade sunt la mare căutare."

În materie de machiaj, se poartă culorile cât mai vii.

IULIA BOSÎNCEANU, make-up artist

"Tendințele sunt destul de extravagante, culori cât mai vii, cât mai colorate, în funcție și de dorința clientei, bineînțeles de trăsături. Dungile de tuș sunt la mare trend și culori cât mai vii, cât mai colorate, cât mai viu. Deci, ne permite absolut orice. Româncele, în general nu ies din casă neîngrijite. În general, chiar și un machiaj natural, dar nu ies neîngrijite, nemachiate."

Clientele spun că pentru ele este foarte important personalul salonului ales, pentru că trebuie să existe o relație bazată pe încredere.

ALEXANDRA, clientă

"Vreau să ma machiez, după cum se vede. Am ales salonul pentru că am încredere în fete și știu că își fac temele de la începutul anului. Întotdeauna stiu care sunt trendurile, știu tot ce se poartă și mă las pe mâna lor pentru că îmi place să fiu în trend și îmi place să ies în evidență cu ceva frumos adică cu un machiaj bine finisat sau cosmetică care mă ajută să îmi întrețin tenul. Îmi place să am grijă de mine."

TEODORA, clientă

"Am ales acest salon în urmă cu mai mulți ani, sunt clientă veche. De ce l-am ales? Îmi place corectitudinea și profesionalismul doamnelor. Sunt mulțumită de lucrările pe care mi le fac. Astăzi voi avea chiar o zi mai amplă, voi face și tratament cosmetic și manichiură și coafor. La coafor: tuns, spălat, aranjat."

Atât femeile cât și bărbații ne-au mărturisit că imaginea contează foarte mult, iar pentru asta este nevoie să ne lăsăm pe mâna profesioniștilor.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook