Număr record de înscrieri, la UMF „Carol Davila”Număr record de înscrieri, pentru admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti! Conform comunicatului transmis de UMF ”Carol Davila”, s-au înscris 3.844 de candidați, pentru 1.625 de locuri scoase la concurs. Dintre locurile scoase la concurs, 1.245 sunt la buget, iar 380 cu taxă. Numărul candidaţilor înscrişi este mai mare cu 347, faţă de anul trecut, şi cu 417, în comparaţie cu 2021. Concursul de admitere, programat pe 23 iulie, la studiile universitare de licenţă în domeniile Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie, precum şi la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală, se va desfăşura în mai multe locuri din București, respectiv la Romexpo, la Facultea de Farmacie și la Palatul Facultăţii de Medicină. Taxele de studii de licenţă aferente anului universitar 2023-2024, stabilite de Senatul UMF ”Carol Davila”, sunt similare celor de anul trecut, însemnând 15.000 de lei /an de studiu, pentru Medicină şi Stomatologie, 10.000 de lei/an de studiu, pentru Farmacie, și 8.000 de lei/an de studiu, pentru Moaşe şi Asistenţă Medicală. Taxa anuală de studiu va fi plătită în trei tranşe. Prima tranşă va fi de 50% din taxa anuală, a doua, de 25% din taxa anuală, şi a treia, tot 25% din taxa anuală, se mai arată în comunicat. Taxa de înscriere la examenul de admitere la studiile de licenţă a fost de 400 de lei.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook