O numeroasă delegație comercială americană va veni în România, anunță Hans KlemmDesant economic american! Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, a anunţat că în această toamnă Bucureştiul va găzdui cea mai numeroasă delegaţie comercială americană ajunsă vreodată în România. "Vom încuraja investiţiile dintre ţările noastre, în ambele direcţii”, a spus Hans Klemm, în discursul rostit la recepţia de Ziua Independenţei. Ambasadorul american a făcut referire la Trade Winds, cel mai amplu eveniment de promovare comercială organizat anual de către Departamentul american al Comerţului. Evenimentul are ca obiectiv facilitarea contactelor dintre firmele americane şi lideri politici şi companii de pe cele mai promiţătoare pieţe din lume. În cadrul precedentelor nouă ediţii, companiile americane au încheiat contracte de export în valoare totală de 240 de milioane de dolari.

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter "Ediţia din acest an a misiunii comerciale Trade Winds, programată în perioada 16-24 octombrie, are ca principală destinaţie România. Evenimentul va fi un bun prilej pentru încheierea de acorduri şi contracte profitabile între companiile americane şi cele româneşti."

Ambasadorul american a pledat pentru un cadru politic stabil, previzibil, transparent, caracterizat de consultare veritabilă cu toţi actorii implicaţi, inclusiv cu investitorii străini. În acelaşi timp, Hans Klemm i-a transmis premierului Mihai Tudose că așteaptă cu interes să dezvolte, alături de noul guvern și de parlamentari, fiecare dimensiune a parteneriatului strategic româno-american.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook