O Uniune, mai multe scenariiDezbatere amplă despre Europa, la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică – Libris, desfăşurat la Braşov. O discuţie la care au luat parte atât numeroşii vizitatori ai festivalului interesaţi de viitorul blocului comunitar, cât şi oficialităţi europene, care au raspuns la intrebari cheie.

VINCENT LAMBOTTE, şef Comunicare, Reprezentanţa Comisiei Europene în România


„..... Dezbatere interesantă. Cu oameni care au pus întrebări bune, una dificilă referitoare la Brexit."

Printre temele abordate în cadrul dezbaterii, s-au aflat: cele cinci scenarii pentru viitorul Europei, Corpul european de solidaritate, modalităţile de angajare în Uniunea Europeană şi posibilităţile de a studia şi de a obţine stagii de voluntariat în Europa prin programul Erasmus. Dezbaterea a fost cu atât mai interesantă cu cât participanţii i-au întrebat pe reprezentanţii Comisiei Europene ce se va întâmpla cu Brexitul şi dacă va urma un Frexit.

VOX-URI


În final, concluzia fost una singură: braşovenii sunt pro europeni convinşi. Potrivit statisticilor, Kronstadt-ul, aşa cum mai este cunoscut, este al treilea oraş din ţară, preferat de studenţii străini care aleg să studieze temporar în România.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook