Oamenii de afaceri români pot coopera cu cei din Utah, SUAOportunitate de dezvoltare a afacerilor pentru români! Un program iniţiat de consulul onorific al României în Utah, Statele Unite propune o reuniune a liderilor de afaceri și oficiali guvernamentali din Utah cu lideri ai comunității românești de afaceri, în scopul consolidării relaţiilor comerciale, în domenii diverse, cum ar fi agricultură, industrie medicală şi IT. Programul “Utah Trade Mission” se va desfășura în perioada 11-17 aprilie, în Utah.

MIRCEA DIVRICEAN, consul onorific al României în statul Utah

"Scopul final este sa creăm oportunități de investiții, oportunități de parteneriat între statul Utah și România. Fiecare partener din Statele Unite ale Americii va avea interese fie să-si deschidă o sucursală aici, fie să partenerieze cu oameni care au deja afaceri în România."

Potrivit consului onorific al României din Utah, este foarte ușor să deschizi o afacere în Statele Unite, mai dificilă este înțelegerea mediului de afaceri de acolo. De aceea, fiecare participant la program trebuie să-şi cunoască obiectivele: să atragă oameni de afaceri americani în România sau să introducă produse pe piața americană.

MIRCEA DIVRICEAN, consul onorific al României în statul Utah

"Cel mai important aspect ar fi sa găsești un partener care are aceleași valori ca și tine și ar putea sa lucreze împreună. Un partener american are deja piață, are anumite piloane pregătite și este mai ușor să penetrezi piața americană printr-un partener american."

Pentru înscriere în program, oamenii de afaceri se pot înregistra la adresa de e-mail a consulului Mircea Divricean, mdivricean@campk.org sau la numărul de telefon +1-801-541-2928.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook