Obiective în BihorEste nevoie de transparență în Administrația Publică! Ne-o spune candidatul USR-PLUS la Primăria Municipiului Beiuș, Sorin Briscan. Dezvoltarea infrastructurii, atragerea de noi investitori, dar și un trai mai bun pentru cetățeni sunt câteva dintre obiectivele lui pentru următorii patru ani.

SORIN BRISCAN, candidat USR-PLUS, Primăria Beiuș

"Beiușul trebuie să fie reconectat la tot ce înseamnă un trai mai bun, oportunități de dezvoltare atât pentru angajați, cât și pentru angajatori, dar și un loc în care tinerii să rămână și să contribuie la dezvoltarea orașului. Beiușul are nevoie de o centură ocolitoare, de drumuri colectoare, precum și de străzi asfaltate. Suntem sătui să ne distrugem mașinile."

Sorin Briscan susține că dezvoltarea Municipiului Beiuș depinde în foarte mare măsură de atragerea de fonduri europene.

SORIN BRISCAN, candidat USR-PLUS, Primăria Beiuș

"Cu toții suntem conștienți că din bugetul local ne este imposibil să ducem Beiușul pe urmele orașelor europene. Mulți ați spune că singura șansă de dezvoltare este creșterea taxelor și impozitelor. Eu nu sunt de aceeași părere. De ce am lua bani din buzunarul vostru când Uniunea Europeană ne dă milioane de euro? "

Totodată, candidatul USR-PLUS pune accentul și pe promovarea tradițiilor locale și își dorește ca acestea să ajungă să fie cunoscute la nivel european. Sorin Briscan se bazează pe ambiție, ca principală trăsătură a sa și susține că este pregătit să dea o nouă infățișare Municipiului Beiuș.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook