Oferte de locuri de muncă, în Spațiul Economic EuropeanPeste 2.000 de locuri de muncă vacante, în Spaţiul Economic European! Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cele mai multe oferte de angajare, care pot fi accesate și de români, sunt în Spania. Este vorba de peste 900 de locuri vacante la cules căpşuni. Alte peste 500 de joburi, de la curier, personal curăţenie și electrician, la tehnician şi inginer, sunt disponibile în Germania. De asemenea, în Marea Britanie sunt oferite 200 de locuri de muncă în industria piscicolă. Din datele publicate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă rezultă că sunt disponibile locuri de muncă şi în alte 15 state, printre care Olanda, Irlanda, Ungaria, Suedia, Franţa, Belgia, Croaţia, Finlanda şi Malta. Posturile vacante pentru lucrătorii români sunt oferite prin intermediul reţelei Eures. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în străinătate pot viziona ofertele accesând site-ul reţelei, www.eures.anofm.ro. Pentru a căpăta informații în detaliu cu privire la joburile de care sunt interesați, românii se pot adresa agenției judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook