Ofertele furnizorilor de electricitate, la primul târg de profil din Capitală



Furnizorii de electricitate din România au venit cu oferte care mai de care la primul Târg Național de Energie de la Palatul Parlamentului din Capitală! Consumatorii s-au întâlnit față în față cu reprezentanții furnizorilor și au analizat ofertele acestora. Prima ediție a târgului se desfasoară sub deviza "Fii informat! Alege ce ți se potrivește!"

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter

"Asigurări, despăgubiri de mii de lei, dacă fluctuaţiile de curent vă strică aparatele electrice. Cu asta au venit furnizorii de electricitate la târg."

SIMONA DUMITRU, manager, furnizor energie
"Nu oferim doar energie și gaze, noi venim ca rezolvatori de probleme pentru clienții noștri, avem benificiile incluse în aceste oferte, protecție la plata facturii în cazurile nefericite în care apar: șomajul și concedii medicale. (...) avem un plafon de maxim 5 mii de lei pe an sau 2.500 în funcție de oferta aleasă."

"Am venit la târg să-mi schimb furnizorul și logic că o să-l aleg pe cel mai bun care îmi dă cât mai multe beneficii."

CARLA PARNICĂ, PR manager, furnizor energie

De la 1 ianuarie 2018, piața de electricitate din România va fi complet liberalizată, iar Autoritatea Națională de Reglementare în Energie va controla doar prețurile consumatorilor alimentați în regim de Serviciu Universal. Trecerea de la piaţa reglementată la piaţa concurenţială înseamnă, practic, că poţi negocia cu oricare dintre furnizorii de curent publicaţi pe site-ul Autorităţii de Reglementare în Energie, un preţ mai bun, însă doar pentru curentul propriu-zis, numit energia activă. Târgul de energie electrică este deschis până pe 22 septembrie la Palatul Parlamentului.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook