Omul Zilei: Tudor-Tim Ionescu şi pasiunea pentru animalePasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societăţii actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București şi candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetăţeni din cartierul Militari. Aceştia i-au semnalat că un pui de cățel era închis într-un coș de rufe şi plângea fără încetare. Cum Poliţia a spus că nu poate intra pentru că e proprietatea privată, Tudor Tim Ionescu a hotărât să sară gardul pentru a salva căţeluşul. “Îmi asum să nu asist pasiv la problemele noastre, iar un pui plin de purici și căpușe băgat într-un coș de rufe, fără apă, legat cu plastic e o problemă pentru mine și societatea românească”, a scris el pe Facebook. Poliţia Animalelor Bucureşti a întocmit apoi un proces verbal prin care persoana în cauză trebuie să ducă la veterinar cățelul și să-i asigure condițiile de bunăstare. Puiul se află în prezent în siguranţă şi a fost deparazitat de medicul veterinar.

De altfel pasiunea lui Tudor Tim Ionescu pentru animale este una din trăsăturile sale definitorii, încă din copilărie. Chiar dacă activitatea politică îi ocupă mult timp, plimbările în parc, alături de Zar, ciobănescul său malinois, nu lipsesc.

TUDOR-TIM IONESCU, candidat ALDE, Primăria Sector 6

“Este partenerul meu, practic şi în campanie, în viaţa de zi cu zi, întotdeauna, cel cu care petrec momente de relaxare după o zi lungă de activităţi, cu care mă antrenez, pentru că el este un câine care face şi sport.”

De altfel, dresajul canin l-a ajutat pe Tudor Tim Ionescu să înţeleagă mai bine conceptul de lider.

TUDOR-TIM IONESCU, candidat ALDE, Primăria Sector 6

“Unui căţel nu-i poţi prezenta carnetul de sănătate şi să îi spui, iată căţel, eu sunt stăpânul tău, aşa scrie aici, trebuie să mă urmezi peste tot pe unde merg. De aceea concepul de lider l-am învăţat şi l-am dezvoltat prin dresajul canin, în sensul de a avea un respect, o înţelegere, un respect pe care să îl primesc dar să îl şi ofer animalului.”

Tudor Tim Ionescu s-a remarcat în zona activismului pentru animale, de-a lungul anilor prin campanii masive de sterilizări gratuite pentru câini, pisici, dar şi prin implicarea în înfiinţarea Poliţiei Animalelor Bucureşti, un serviciu foarte necesar.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook