Oradea: Fostul Palat al Finanțelor are o stare avansată de degradareFostul Palat al Finanțelor din Oradea, lăsat în paragină! Clădirea impozantă din centrul Municipiului Oradea a fost disputată ani la rând. Acum a intrat definitiv în proprietatea Consiliului Județean Bihor, care vrea să o reabiliteze.

VOX: „E de ani de zile, de când a fost retrocedată, cum ar veni, că aici a fost fosta policlinică, dacă stăm să ne gândim, pe vremuri, după care s-a retrocedat și probabil că nu s-a mai făcut absolut nimic”.

IOAN MANG, vicepreședinte, Cons. Jud. Bihor

“Consiliul Județean are datoria de a reabilita această clădire și de a o pune în valoare. Este o clădire de patrimoniu, o clădire frumoasă, o clădire care ar putea să devină noul sediu al Consiliului Județean, în care să intre toate instituțiile din subordinea Consiliului Județean, mai ales cele care au directă legătură cu cetățeanul”.

Cât timp a durat disputa juridică, investiţiile au fost minime. Totuşi, s-au realizat reparaţii la tâmplăria exterioară a clădirii, în special la ferestre.

IOAN MANG, vicepreședinte, Cons. Jud. Bihor

„Noi am început deja demersurile pentru a face un studiu de fezabilitate, să vedem cât ar costa lucrările de reparații capitale care sunt necesare acolo și să punem clădirea în valoare, s-o transformăm ulterior, într-un sediu al Consiliului Județean de care iarăși avem mare nevoie”.

În urmă cu zece ani, clădirea a fost evaluată la 5 milioane de euro.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook