Pagube imense în urma incendiului de la OradeaPierderi uriaşe în urma incendiului de la Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea! Doar manopera refacerii integrale a acoperişului ar putea costa peste 200.000 de euro, spun reprezentanţii Episcopiei. Totodată, au fost avariate, total sau parţial, o serie de elemente arhitectonice şi decoraţiuni interioare prin prăbuşirea tavanelor şi intervenţia cu apă a pompierilor. Clădirea avea vitralii şi obiecte de artă în stil Art Nouveau, patru sobe preţioase de maiolică şi mobilier de epocă. Toate aceste valori patrimoniale vor fi evaluate de o comisie specială a Episcopiei Greco-Catolice de Oradea. Palatul Episcopal nu era racordat la reţeaua electrică. Excepţie făcea iluminatul arhitectonic exterior care este conectat la reţeaua de iluminat stradal. În acest caz, s-a constituit o comisie de expertiză formată din reprezentanţi ai Pompierilor, ai Serviciului Criminalistic al Poliţiei Române şi ai Episcopiei Greco-Catolice Oradea, în vederea identificării surselor care au provocat incendiul.

Ioan Mihaiu, prefect Bihor

Incendiul violent care a cuprins sâmbătă Palatul Episcopiei Greco-Catolice a afectat o cuprafaţă de peste 1.300 de metri pătraţi. Acoperişul clădirii a fost distrus în întregime. În perioada care urmează, atenţia Episcopiei Greco-Catolice este direcţionată în eliminarea riscului de prăbuşire a pereţilor edificiului. Totodată, reprezentanții Episcopiei vor lucre la un proiect de reconstrucţie a impresionantei clădiri.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Mr. Bean
Comedie

Mr. Bean

Mr. Bean este un adult care pare să fie născut ieri. De altfel, fiecare episod începe cu imaginea acestuia picat din lună. Este complet ignorant când trebuie să facă niște lucruri simple, însă incredibil de inventiv când găsește soluții la care niciun om normal nu s-ar gândi.

vezi detalii
Veterinarul
Drama

Veterinarul

Drama îşi desfăşoară acţiunea în timpul dinastiei Joseon. Un om care se naște sărac, începe prin a fi medic veterinar, îngrijind cai, apoi devine medic regal și primul chirurg cu practici orientale.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook