Pâinea la controlBilanț al controalelor Protecției Consumatorilor, în domeniul morăritului și panificației! Conform datelor transmise de ANPC, din 10 și până în 21 iunie, au fost controlați circa 1.000 de operatori economici, în cadrul unei campanii ample de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniul comercializării, etichetării, prezentării şi publicității pâinii și produselor de morărit și panificaţie. Dintre 745 de operatori economici, 644 nu respectau prevederile legale din domeniul protecţiei consumatorilor. În consecință, au fost aplicate 560 de amenzi contravenționale, în valoare de circa 2,6 milioane de lei, și au fost emise aproape 300 de avertismente. Din 40 de tone de pâine și produse de panificație verificate, au fost oprite definitiv și retrase de la comercializare 12 tone. Printre altele, au fost constatate abateri, precum comercializarea unor produse în afara datei durabilității minimale stabilite de producători, lipsa inscripționării sau înscrierea eronată, pe etichetă, a datei durabilităţii minimale și comercializarea unor produse cu ambalaje deteriorate sau care nu se încadrează în cantitatea netă declarată. De asemenea, au fost găsite produse la care lipseau elementele de identificare sau care aveau inscripționate informații care puteau induce în eroare consumatorii. Nu în ultimul rând, au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea condiţiilor de transport, depozitare, producere şi comercializare a pâinii şi produselor de panificație.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Omul padurii
Aventura

Omul padurii

Serialul urmărește peripețiile unui pădurar, Pietro Thiene, care este un adevărat om al muntelui și bun cunoscător al naturii. Acesta, însă, ascunde un secret teribil din trecut. Ca alpinist cu experiență, el a asistat la căderea fatidică a soției sale în timp ce încerca să escaladeze un zid provocator.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii
Anupamaa
Drama

Anupamaa

Anupamaa a sacrificat mult pentru a deveni o soție loială, o noră devotată și o mamă iubitoare. Dar a primit, în schimb, doar lipsă de respect din partea tuturor. După ce realizează situația în care se află, Anupamaa decide să-și trăiască viața în condițiile ei.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook