Pe durata vacanței, copiii pot fi înscriși la centre educaționaleVacanța prelungită dă bătăi de cap părinților care muncesc și care nu îşi pot lua concediu pentru a se ocupa de copii. În București, pentru a veni în ajutorul părinților, Primăria Generală a înființat mai multe centre educaţionale.

FLORINA ILICEA, reporter „Așa arată hub-ul educaţional Proedus din AFI Cotroceni. În București, sunt puse la dispoziție cinci astfel de centre, deocamdată, pentru 1.200 de copii. În perioada vacanței, în aceste centre, copiii vor avea program de after school, cu păstrarea distanței sociale și respectarea celorlalte măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului. În funcție de solicitări, administrația publică a Bucureștiului ar putea extinde oferta acestor centre educaționale.” 

Centrele vor fi deschise în perioada 12-23 aprilie, în toate sectoarele Capitalei, în locații precum Opera Comică pentru Copii, Sala Palatului, Muzeul Copiilor ori sediul Corului Madrigal. Centrele sunt destinate exclusiv copiilor de până în 12 ani, care vor avea acces la activităţi variate.

CĂTĂLIN BÎRSAN, reprezentant PROEDUS „Ziua experimentelor, ziua științei sau explorarea cosmosului, explorarea corpului uman. Programul este împărțit în două grupe: prima, de la 8:00, pentru Muzeul Copiilor, 9:00 pentru centrul comercial, până la ora 12:00, respectiv 13:00. Grupa a doua începe la ora 14:00 și se termină la 18:00.” 

Părinții care doresc să își înscrie copiii într-un astfel de centru trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere, care să ateste că sunt nevoiți să se deplaseze la serviciu și că nu lucrează de acasă. Înscrierile încep de luni, 5 aprilie.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Noblete
Drama

Noblete

În epoca dinastiei Joseon, in Coreea femeile aveau un statut social minor, lovindu-se de multe ori de discriminarea bazată pe sex. Practic, era imposibil ca o femeie să se exprime liber și să urmeze calea pe care o dorea.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Iubirea invinge
Drama

Iubirea invinge

Anurag Basu și Prerna Sharma par a fi făcuți unul pentru celălalt. Totuși, pentru a putea fi împreună, viața îi supune la multe încercări. Va reuși dragostea să iasă învingătoare?

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook