Personalul Poliției de Frontieră, suplimentat de sărbătoriMăsuri speciale de suplimentare a personalului Poliţiei de Frontieră, în perioada sărbătorilor de iarnă! Poliţia Română se aştepta la o creştere a traficului prin punctele de trecere a frontierei, în perioada sărbătorilor, așa că a fost luată măsura suplimentării personalului poliţiei de frontieră până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere. Peste 4.000 de poliţişti de frontieră își desfăşoară zilnic, în această perioadă, activităţile de supraveghere şi control la graniță. Potrivit Poliției Române, în funcţie de valorile de trafic, în fiecare punct de trecere a frontierei sunt create și fluxuri suplimentare de control, pe sensul de intrare sau ieşire din ţară, după caz. Totodată, au fost contactate autorităţile statelor vecine şi, în cadrul protocoalelor bilaterale, au fost stabilite măsuri comune, astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate. Din experienţa anilor trecuţi, s-a stabilit că în apropierea sărbătorilor de Iarnă se înregistrează valori de trafic aproape duble faţă de o perioadă normală. Cu atât mai mult cu cât se constată, de fiecare dată, o creştere a numărului mijloacelor de transport marfă, ca urmare a intensificării comerţului din perioada de sărbători. Cele mai tranzitate puncte de trecere sunt cele de la frontierele cu Ungaria şi Bulgaria. Poliția de Fontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente, pentru a se preîntâmpina apariţia supra-aglomerărilor în doar unele dintre acestea. De asemenea, șoferii sunt sfăruiți să consulte timpii de aşteptare la vamă în aplicația ”Trafic Online”, ce poate fi accesată pe pagina de internet a Poliției de Frontieră.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Suflete tradate
Drama

Suflete tradate

“Suflete tradate” spune povestea fascinanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, complet diferite una de cealalta, care, in urma casatoriei, locuiesc in aceeasi casa, impreuna cu familia extinsa.

vezi detalii
Crusoe
Aventura

Crusoe

Eroul poveștii este un bărbat pe nume Robinson Crusoe care, împreună cu tovarășul său, naufragiază pe o insulă unde vor petrece 28 de ani. Doar amintirea iubitei sale îl poate ajuta pe Crusoe să nu își piardă mințile. Crusoe și prietenul său trebuie să își folosească întreaga inteligență pentru a supraviețui.

vezi detalii
Comerciantul
Drama istorica

Comerciantul

Mulți oameni măreți au avut începuturi modeste. Spre finalul tumultuoasei Dinastii Joseon, Chun Bong Sam este un negustor ambulant care a moștenit conducerea unui grup comerciant în dificultate.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook