Petiţie către MAIAnchetă a Poliției Române la Arestul Central al Poliției! Agenții au semnat o petiție pe care au înaintat-o Ministerului Afacerilor Interne prin care reclamă condițiile de muncă. Aceștia susțin că șeful arestului a format o grupă de intervenție din 11 lucrători care au program privilegiat, iar restul colegilor trebuie să muncească suplimentar.

FLORIN VÎLNEI, președintele Federației Polițiștilor SED LEX: "Există o petiție înaintată, iar se confirmă că lucrătorii și colegii noștri din cadrul corpului de control fac verificări în cadrul arestului central există mai multe divergente legate de ceea ce înseamnă condiții de muncă, programul de lucru în fucție de audieri și de ceea ce se va stabili va fi înaintată o notă cum să fim respectați dacă noi chemam la audieri în condiții improprii."

Inspectoratul General al Poliției Române derulează o anchetă în acest sens, iar în urma verificărilor vor fi luate măsurile de rigoare conform legii.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste si ura
Drama

Dragoste si ura

Serialul “Dragoste si ura” urmareste povestea fascinanta a doua tinere, prietene apropiate, care provin din clase sociale diferite: Ichcha, fiica unei menajere, si Tapasya, fiica unei familii instarite.

vezi detalii
Destine ratacite
Drama

Destine ratacite

Serialul se concentrează pe viețile a două surori, Simar și Roli. Căsătorite cu Prem și Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregătite să rezolve orice probleme care apar și să se lupte cu orice rău care încearcă să atace în vreun fel familia.

vezi detalii
Rebelul
Drama

Rebelul

Acțiunea se petrece în timpul domniei faimosului tiran Yeonsangun, și spune povestea lui Hong Gil-dong, fiul unui servitor, și călătoria sa în a deveni primul activist revoluționar al Joseonului.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook