Petrecere surpriză, pentru coregraful „Start Show România”



Zi de sărbătoare, în familia Start Show România! Andrei Pîntea, cunoscut sub numele de Santy, coregraful spectacolului de televiziune produs și difuzat de Național TV în fiecare duminică, de la ora 13:00, a avut parte de o petrecere surpriză, la împlinirea vârstei de 32 de ani, pregătită de colegii săi.

ANDREI PÎNTEA, coregraf, Start Show România „- Am fost șocat. Nu am putut să reacționez m-am blocat efectiv. Sunt cei mai frumoși prieteni, colegi, familie, cei mai tari din lume. - Ce îți dorești tu, acum, de ziua ta? - Sănătate! Sănătate îmi doresc și îmi doresc foarte mult să ajungem cu emisiunea să fim cei mai tari.”

MIRELA CONSTANTIN, scenograf, Start Show România „Având în vedere că noi, în Start Show, ne simțim ca o familie, din producție până la ultimul membru al echipei, m-am gândit că cel mai frumos ar fi să fim cu toții aici și, atunci, surpriza a fost din partea partenerului de viață, adică eu sunt și partener de trupă și partener de viață, atât familia, cât și familia Start Show.”

DIANA MATEI, prezentatoare, Start Show România „Fiecare persoană vine cu energia sa, iar Santy are foarte multă energie. Este perfecționist, este ca mine, lucru care mie îmi place într-o colaborare, mai ales cu un dansator care trebuie să realizeze alături de ceilalți colegi ai lui un tot foarte frumos. Așa că, fiecare dintre noi, aducem un plus extraordinar emisiunii, iar, Santy, ține-o tot așa!”

ADRIAN ENACHE, prezentator, Start Show România „- Când îl privești pe Santy, bine nu mai vorbesc de mine și de Diana, că știți că râdem încontinuu și vă facem să mai uitați din grijile cotidiene, el aduce gândul ăla bun, al unui om bun care știe că face lucruri bune și frumoase pentru semenii săi. - Un mesaj pentru telespectatori? - Asteptați-vă să vedeți ceva nemaipomenit! Iar sunt imitații, iar vine Rareș Varniote și, acum, o surpriză, vine Nicolae Datcu cu cel de populară care imită senzațional artiștii de muzică populară și nu numai. Bineînțeles, Diana Matei, Adrian Enache și o să mai vedeți și alte alte surprize, pentru că noi ce facem acolo, multe momente inedite se întâmplă acolo, ceea ce ne vine la inspirație și ies niște momente, de invitații se crucesc și spun „la așa ceva nu ne-am așteptat”!”

VOX „Santy, de multe ori, este așa aproape de noi, ne înțelege, face coregrafii mișto pentru noi, ne și întreabă pe noi ce vrem să facem.”

VOX „Având în vedere că eu am intrat ultima în trupă și, în toată familia asta, Santy m-a susținut mereu dinainte să intru în trupă și a avut mereu încredere în mine și este un om cu care poți să lucrezi și poți să îi spui oricând, dacă ai o problemă.”

VOX „Este în primul rând un prieten foarte bun, sufletist și foarte distractiv.”

La petrecerea aniversară pentru Santy, familia Start Show România a petrecut până noaptea târziu.


Recomanda prietenilor tai

Filmele saptamanii

vezi toate filmele saptamanii

Serialele National TV

vezi toate serialele

Dragoste dulce-amara
Drama

Dragoste dulce-amara

“Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale.

vezi detalii
Dragostea gaseste o cale
Drama

Dragostea gaseste o cale

Siddharth, un hotelier, își asumă responsabilitatea de a repara relația dintre independenta sa soție, Roshni, și soacra sa întreprinzătoare, Durga Devi.

vezi detalii
Don Matteo
Comedie

Don Matteo

Acțiunea se învârte în jurul lui Matteo (Terence Hill), un preot catolic din orășelul Gubbio din Italia, care este recunoscut pentru talentul său în investigarea infracțiunilor locale. Matteo este o persoană înțeleaptă și respectată, care ascultă și înțelege problemele oamenilor, vrând mereu să ajute.

vezi detalii
Suflete tradate 2
Drama

Suflete tradate 2

Povestea a două verișoare, Rashi și Gopi, complet diferite una de cealaltă, care, în urma căsătoriei, locuiesc în aceeași casă, împreună cu familia extinsă.

vezi detalii

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

Trebuie instalat Flash Player

National FM

National FM transmite cea mai buna muzica romaneasca, de la Maria Tanase pana la Andra, de la Corina Chiriac pana la Faramita Lambru, de la Mondial si Phoenix pana la Holograf si Horia Brenciu. La National FM regasesti cantecele cu care ai crescut, cantecele pe care, ascultandu-le, te-ai indragostit, cantecele pe care ai petrecut pana in zori cu prietenii.


Emisiunile National FM

Emisiuni

Emisiunile National FM iti aduc cea mai buna muzica romaneasca si cele mai utile informatii oriunde ai fi!

Podcast National FM

Podcast

Ai ratat vreo emisiune National FM? Acum o poti asculta oricand vrei tu!

Blog National FM

Blog

Cele mai inedite informatii din muzica romaneasca si internationala, imagini amuzante sau impresii de calatorie, pe toate le gasesti pe blogul National FM.

Topurile National FM

Top melodii

Asculta si voteaza cele mai bune melodii romanesti numai la National FM.


Citeste toate articolele

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook